Barcelona, campioana totală!

simeon stalpnicul png

Catalanii şi-au trecut în palmares şi Campionatul Mondial al Cluburilor după o victorie în finală cu Estudiantes La Plata, scor 2-1. Singurul trofeu care lipsea din vitrina catalanilor aduce şi un record absolut pentru club: şase trofee într-un singur an calendaristic.

Finala Campionatului Mondial al Cluburilor a început cum nu se putea mai prost pentru Barcelona. Dominată tactic şi pe tabelă de Estudiantes din prima repriză, „Pep Team-ul" lui Guardiola şi-a adus aminte de-abia în mitanul secund care este miza acestui meci.

Vezi aici GALERIE FOTO de la meci!

După mai multe ocazii ratate de Pedro şi Ibra, „pedroportunismul" primului a lovit în minutul 88 şi meciul s-a dus în prelungiri.

Aici, Messi a marcat golul victoriei cu pieptul din cădere (110), probabil o aluzie a sorţii la dorinţa de a lupta până la ultima suflare de care a dat dovadă Barcelona.

Vezi aici REZUMATUL meciului!

simeon stalpnicul png

Şi având în vedere miza partidei - şase trofee într-un singur an calendaristic şi recordul în materie - nicio mirare că echipa a luptat până în ultimul moment.

„Această echipă a Barcei este irepetabilă, orice comparaţie în viitor va fi absurdă", a declarat după meci, în lacrimi, Josep Guardiola, artizanul acestei realizări uriaşe.

simeon stalpnicul png
Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg