Basarab Panduru despre problemele de lot la Steaua

Ultima actualizare:

''Bogdan Stancu a făcut marţi o entorsă la antrenament, iar acum se încearcă recuperarea lui. Este sub semnul întrebării utilizarea lui la Iaşi. Alţi accidentaţi sunt Petre Marin, Cristian Tănase, iar Ovidiu Petre a făcut marţi primul antrenament. Bănel Nicoliţă a intrat miercuri în programul echipei Steaua Bucureşti şi poate să fie apt de joc duminică, în meciul cu Politehnica Iaşi. La rândul său, Emegara lipseşte de un an şi jumătate, dar a început antrenamentele'', a spus managerul grupării din Ghencea.

În continuare, el a precizat: ''Andrei Ionescu a venit accidentat de la echipa naţională de tineret. Nu ştiu cât va ţine această accidentare. A intrat într-un cui. Urmează să fie trimis la spital. Dacă merge, nu se poate închide rana''.

Basarab Panduru a spus că nu crede că este normal că unii jucători de la Steaua, sub acoperirea anonimatului, să comenteze problemele existente la club, în legătură cu plata fotbaliştilor.

Basarab Panduru, managerul general al clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat că meciul cu Politehnia Iaşi, este dificil, după ce a sosit la această echipă Petre Grigoraş.

''Cu Politehnica Iaşi vom avea un meci dificil, echipa joacă bine de când acolo antrenează un tehnician ca Petre Grigoraş. Venim după o perioadă de pregătire, când campionatul a fost întrerupt. Trebuie să fim atenţi ce fotbalişti utilizăm, nu avem suficienţi jucători pentru a folosi pe unii în campionatul intern şi pe alţii în Cupa României'', a spus Basarab Panduru.

În ultimul meci al etapei a zecea din Liga I la fotbal, partida Politehnica Iaşi - Steaua Bucureşti, va avea loc duminică, 18 octombrie, de la ora 20,00, fiind transmisă direct de Antena 1.

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg