Băsescu are o sosie în Afumaţi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ambii sunt foarte populari. Unul în toată România, altul doar în comuna Afumaţi. Dacă la chip sunt cu greu deosebiţi, nea Gogu Gănuţă, sosia preşedintelui de lângă Bucureşti, spune că nu găseşte lucruri în comun cu Traian Băsescu!

Când i s-a spus pentru prima dată că seamănă cu Traian Băsescu a crezut că e o glumă. Nea Gogu Gănuţă şi-a văzut în continuare liniştit de viaţa lui în comuna Afumaţi, unde trăieşte de când s-a născut, acum 75 de ani.

Bărbatul a fost controlor de trafic RATB şi a lucrat conştiincios peste 30 de ani. Acum, îşi vede de bătrâneţe alături de soţia sa, are grijă de gospodărie şi îşi face timp pentru o partidă de şah sau se relaxează răsfoind o carte.

Nea Gogu nici nu visa ca cineva să-l ia la întrebări, pentru că are chip de preşedinte. "Semănăm, pentru că trăim în aceeaşi ţară, eu nu am renunţat încă la şuviţă, nu de alta, dar mai am foarte puţin păr. Nici măcar pe apă nu prea m-am plimbat, decât cu bacul la Constanţa, pentru că am rău de mare", glumeşte nea Gogu, în timp ce îşi mângâie uşor creştetul capului.

Gogu Gănuţă are o familie frumoasă şi fericită. Toatălumea din Afumaţi îl ştie drept sosia lui Băse

simeon stalpnicul png

A devenit "celebru" în urmă cu 15 ani, când ginerele său, pictorul Valentin Tănase, directorul Studioului de Arte Plastice al Armatei, a pictat o frescă istorică în care l-a inclus, alături de Beatleşi, şi pe socrul său.

"Lucrarea din holul central de la Ministerul Apărării Naţionale reprezintă intrarea lui Mihai Viteazul în Alba Iulia. Această frescă îi înfăţişează pe foarte mulţi dintre prietenii mei, pe Beatleşi, pe tatăl meu şi pe cel al soţiei. La momentul respectiv, nici prin cap nu mi-a trecut că cineva o să sesizeze asemănarea socrului meu cu Traian Băsescu, pe atunci ministrul transporturilor. L-am pictat în chipul unui boier, dacă ştiam îl puneam mai în faţă, nu în fundal", explică artistul.

Pictat de ginere pe o frescă istorică

Sosia din Afumaţi a preşedintelui şi-a câştigat celebritatea după ce a fost pictat de ginerele său, Valentin Tănase, pe o frescă istorică.

"Nu m-am gândit că va fi sesizată asemănarea cu Traian Băsescu", spune artistul. Pentru "a-şi spăla păcatele" faţă de preşedinte, în urmă cu trei ani, pictorul i-a făcut special şefului statului un portret, pe care i l-a trimis în dar de ziua lui, din partea ministerului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net