Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăguşanu? Pe cine crezi că o vrea naşă?

CLIIMA20100921 0001 1 jpeg
Bianca Drăguşanu

Roşcata a fost invitată în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, unde a vorbit despre relaţia ei cu prezentatorul rubricii "Meteo" de la Pro TV, Victor Slav.

Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", Simona Gherghe, a luat-o la întrebări pe Bianca Drăguşanu, întrebând-o despre sărutul dintre Nicoleta Luciu şi Victor Slav la un concert.

"Nicoleta e un om tare mişto. Face show oeiunde merge. Momentul în care l-a pupat pe Victor nu se întâmpla dacă eu nu-i sugeram «Pupă-l, fato!»", a explicat roşcata.

Bianca a făcut şi dezvăluiri, mărturisind că şi-ar dori ca Nicoleta Luciu să fie naşa copilului ei şi al lui Victor Slav. Ba chiar a spus că şi-ar dori ca Nicoleta şi soţul ei să le fie şi naşi de cununie.

"Iar eu o să fiu domnişoară de onoare", a sărit repede asistenta Simonei Gherghe, Iuliana Luciu.

"Aşteptăm momentul potrivit. De ce nu, Nicoleta ne-ar putea fi naşă. Dacă o să avem un copil, îi voi cere sfatul. Pentru mine, ea este exemplul perfect al femeii de succes. Ne ştim de la «Dansez pentru tine». Împărţeam colanţi, mâncare, batoane din fibre, banane", a declarat Bianca.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Kyriakos Mitsotakis FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg