Bătaie între Adelina şi Iguana pe fostul manelist Vârciu

Liviu: "Era foarte geloasă şi impulsivă. Odată,  mi-a spart telefonul"; Adelina: "Nu mă lăsa să lucrez şi îmi dădea doar 300 de lei lunar, bani de buzunar"
Liviu: "Era foarte geloasă şi impulsivă. Odată, mi-a spart telefonul"; Adelina: "Nu mă lăsa să lucrez şi îmi dădea doar 300 de lei lunar, bani de buzunar"

Liviu şi Adelina au trecut peste toate certurile şi cuvintele grele aruncate în trecut şi au recunoscut că încă se iubesc la nebunie. Măruţă i-a pus, ieri, faţă în faţă la Happy Hour, iar Liviu a cerut-o din nou de nevastă. Totuşi, o altă pretendentă a fostului manelist vrea să lovească din umbră.

Este vorba de Diana „Iguana" Ştefănescu, fosta iubită a lui Vârciu. Cei de la cotidianul „Naţional" au aflat de la Iguana că Liviu merge la două capete. Pe ea a disperat-o cu apelurile telefonice care îi cerea să-l primească înapoi şi să-l ierte.

„Chiar marţi am vorbit ultima oară cu el. Se ruga de mine să-l primesc înapoi, dar acest lucru este imposibil", a menţionat Diana pentru Naţional.

Iguana o atacă şi pe Adelina, cea care i-a stricat relaţia cu Vârciu. "Nu sunt făcută să fiu plantă într-un studio, la o emisiune tv, eu sunt făcută să strălucesc", cu referire la postul de asistentă TV pe care Adelina l-a ocupat.


    Liviu:
Liviu:

Care este mesajul voalat de convingere pe care Diana îl trimite către Liviu? „Are toate motivele din lume să se întoarcă la mine, pentru că eu am fost perfectă. M-am purtat impecabil şi i-am făcut toate poftele. Aşa este Liviu, genul de om căruia să-i îndeplineşti orice dorinţă."

Ea a mai precizat că Liviu a greşit faţă de ea: „m-a jignit şi nu mă întorc unde am scuipat."

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg