Bătălia caloriilor se dă astăzi. Cum ne dregem după masa de Crăciun

Că tot e sezonul festinurilor, parangheliilor şi a chefurilor, iar românii depăşesc mereu limita admisă de stomac şi de ficat, reacţiile adverse pot fi drese fie după modelul românesc, cu varză acră, fie după cel exotic, în care fructele şi ceaiurile calmează excesele mesei de Crăciun, notează Adevărul.

În primul rând, nu este indicat statul în pat după masă. Mişcarea este cel mai bun remediu de a scăpa de problemele cauzate de infulecatul de cârnaţi şi fripturi. După ce am terminat de mâncat, cea mai indicată este plimbarea în aer liber, mai ales acum când termometrul arată circa zece grade Celsius. Mai mult de atât, nu este indicat consumul de dulciuri după masă.

În cazul în care tentaţile sunt prea mari, două linguri de coajă de mandarină tăiată subţire şi fierte timp de zece minute alături de două linguriţe de ginger ras şi o linguriţă de zahăr vă scapă de indigestie.

Pentru balonări, o cană cu infuzie de chimen este cea mai indicată. Pentru stările de greaţă, cel mai un bun remediu este limonada, baută caldă. În cazul în care am „dat-o pe ulei" cu băutura cel mai comun remediu este ceaiul negru, care se bea neîndulcit. De asemenea, se poate zdrobi un cartof dulce crud peste care se adaugă o linguriţă de zahăr. Puneţi totul într-o cană, umpleţi cu apă fierbinte şi se poate servi pe post de compot.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg