«Bayern e cea mai tare echipă din lume»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Căpitanul Ricardo Cadu nu-şi revenise nici a doua zi după halucinantul meci de pe Allianz Arena. Fundaşul portughez nu are decât o singură explicaţie pentru ghinioanele din ultimul timp ale echipei din Gruia: blestemele rivalilor încep să îşi facă efectul!

"Click!": Ricardo, ai putut să dormi după un asemenea joc?

Ricardo Cadu: Nu prea. Am fost şi foarte obosit dar îmi reveneau în minte faze de joc. E incredibil ce ni s-a întâmplat.

De unde atâta ghinion? Poate s-a întors roata că în sezonul trecut aţi fost norocoşi în multe partide!...

Poate ai dreptate, căci anul trecut eram în stare să dăm gol şi din jumătate de ocazie, cum se spune. Acum, nici cu poarta goală nu marcăm, în schimb ne învingem propriul portar!

Îţi mai zic ceva, eu cred că ne-au ajuns blestemele unora! Sincer, altfel nu îmi explic... La meciul cu Roma au fost acele situaţii bune, dar am pierdut, acum le-am făcut cadou trei goluri şi au luat ei punctele.

Cadu l-a depăşit în săritură pe Timoşciuk şi a deschis scorul

simeon stalpnicul png

Ai două autogoluri în Ligă, cel cu Bayern, şi cel cu Bordeaux, dar şi un gol...

Îţi dai seama că aş fi preferat să nici nu ajung în careul lor aseară (n.r. - marţi), dar să facem măcar un egal. Cât despre autogolul meu...ce să-ţi mai zic?! Poate ar trebui să fac nişte rugăciuni (n.r. - zâmbeşte puţin)

După ce a marcat, Cadu s-a bucurat în faţa unei camere de luat vederi

simeon stalpnicul png

Care echipă ţi s-a părut mai puternică? Bayern sau Roma?

Bayern este în opinia mea cam cea mai tare ehipă din lume, nu cred că se poate compara cu Roma sau cu orice altă echipă din grupă! De aceea sunt şi mai supărat după jocul de aseară, că puteam să facem un egal mare!

Crezi că noi nu ştiam cât de greu va fi? În sinea noastră toţi ne gândeam că avem şanse minime pe Allianz Arena, dar nu se aştepta nimeni la un asemenea joc.

Căpitanul clujenilor s-a transformat din înger în demon când şi-a înscris un autogol

simeon stalpnicul png

Cât s-a complicat grupa după succesul lui Basel la Roma?

Foarte mult. Poate acum îşi dau seama toţi cât de importantă a fost victoria contra elveţienilor. Finala noastră va fi meciul de la Basel. Dacă vrem locul trei, trebuie neapărat să-i batem şi să luăm măcar un punct cu Roma.

Văd că nu iei în calcul meciul din Gruia cu Bayern.

Noi ne-am propus un egal din aceste două meciuri. Dacă pe Allianz nu am reuşit, poate facem ceva acasă, deşi va fi foarte greu. Roma ne este mai accesibilă decât Bayern.

Cadu, căpitanul autogolgheter

Fundaşul portughez a înscris trei goluri până acum în Liga Campionilor, dar două dintre aceste reuşite au fost marcate în propria poartă! Prima, în urmă cu doi ani, la Bordeaux, iar a doua, marţi seara, la München.

Paszkany se gândeşte la retragere

Înfrângerea de la Bayern şi parcursul slab din ultima vreme din campionat l-au făcut pe finanţatorul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, să se gândească să renunţe la fotbal.

"Nimeni nu e bătut în cuie la fotbal. Din păcate, doar finanţaotrul este bătut în cuie, dar şi acolo dacă vine cineva să participe, eu aş renunţa fericit la pachetul majoritar, însă nu vine nimeni", a declarat Paszkany.

Cîrţu: «Mă ia ameţeala dela ratări!»

Antrenorul clujenilor recunoaşte că nu ştie ce să facă să scape de neşansă. "De acum încolo, când pregătesc un meci trebuie să iau în calcul şi ghinionul", a spus Sorin Cîrţu.

"Dar ce să fac? Cum să mă gândesc să evit situaţii ca cele din partida cu Bayern?", a întrebat antrenorul, încă afectat de modul în care echipa sa a pierdut pe Allianz Arena.

"Pentru returul de la Cluj trebuie să schimb ceva. Nu aş vrea să fie nimeni în pielea mea, să treacă prin ce trec eu...Mâhnire, supărare, frustrare...Toate adunate. Mă ia ameţeala când mă gândesc câte ratări am avut", s-a mai confesat "Sorinaccio".

Tehnicianul clujenilor ştie cum ar fi reuşit băieţii săi să plece măcar cu un punct din Germania:" Lăsând la o parte lipsa de şansă, trebuia să fim mai lucizi în faţa porţii. Împotriva unei echipe precum Bayern nu ai voie să nu marchezi din singura ocazie pe care o ai, iar noi am avut câteva foarte clare, pe care nu am ştiut să le fructificăm".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net