Bebeluşa Oana îşi creşte copilul singură! Nu are de gânduri de măritiş

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

Oana Ioniţă are planuri mari de viitor, vedeta îşi doreşte să-şi extindă afacerea: vrea să formeze o trupă de dansatori profesionişti, iar asta pentru a-i oferi fetiţei sale cele mai bune condiţii.

Cât despre viaţa amoroasă, bebeluşa Oana spune că nu îşi doreşte să aibă un iubit, iar dacă s-ar întâmpla să se îndrăgostească nu s-ar grăbi cu nunta.

«Nu este momentul să mă căsătoresc. Eu şi David avem o relaţie de prietenie şi atât. În viaţă se întâmplă lucrurile cu un anumit scop, iar acesta a fost de a o avea pe Isabel. Atât. Noi doi nu suntem împreună, nu formăm un cuplu. Nici nu mi-am găsit jumătatea, deocamdată nu am niciun iubit şi nici nu mă intereseayă să am pe cineva în viaţa mea. Momentan vreau ca afacerea mea să se dezvolte, iar dansurile pe care le predau să fie la nivelul celor predate în sălile de top din afară.», a declarat Oana, pentru revista VIP.

Oana a rămas în relaţii bune cu tatăl fiicei sale, care este stabilit în Spania. Ea a mărturisit că sunt foarte buni prieteni şi uneori chiar mai primeşte cadouri din partea lui David.

«La categoria cadouri scumpe, pot trece geanta Hermes pe care am primit-o de la tatăl lui Isabel, pe care o folosesc mai mult atunci când imit diverse persoanje precum Elena Udrea, EBA, la Cronica Cârcotaşilor», a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cornel Dinu jpeg
image
image
image
image
image
image
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
aroportul heathrow foto profimedia jpg
vlad calugarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net