Becali: «Eşti dată naibii! I-ai înmuiat genunchii lui Matei!». Pamfile: «Nu l-am călărit, făceam sex cu porţia!»

simeon stalpnicul png

După Daniela Crudu, Gigi Becali şi-a pus tunurile şi pe Mădălina Pamfile (19 ani). Patronul Stelei le-a declarat război „asistentelor păcătoase", pe care vrea să le scoată cât mai repede din paturile steliştilor. „Vă dau bani să vă duceţi la Dinamo! Pamfile i-a înmuiat genunchii lui Matei, iar Nilă are în cap doar păsărica Danielei", a tunat şi a fulgerat Becali, luni seară, la „Un show păcătos".

„Războinicul luminii", Gigi Becali, a decis să facă curat prin aşternuturile jucătorilor săi până la începerea campionatului. Patronul Stelei nu mai tolerează ca fotbaliştii lui să mai piardă nopţile prin paturile asistentelor lui Capatos, convins fiind că Pamfile şi Cruduţa au darul să le înmoaie genunchii şi să-i lase laţi înainte de a intra pe teren.

Dacă Nilă nu poate renunţa la Cruduţa nici mort, Gabi Matei i-a dat papucii lui Pamfile cât ai zice peşte, după ce Becali l-a ameninţat că nu mai prinde echipa. Ca să-l aducă înapoi pe Matei, Mădălina a dat ochii peste cap în direct la Capatos şi a ameninţat ba că se aruncă de la balcon, ba că-şi taie venele.

Fundaşul Stelei nu s-a lăsat impresionat de crizele asistentei, iar Becali cu atât mai puţin. Luni seară, la „Un show păcătos", Gigi a făcut show cu cele două bombe sexy, cărora le-a promis bani mulţi numai să îşi schimbe direcţia spre şos. Ştefan cel Mare şi să mai presteze şi pe la jucătorii rivalei, Dinamo.

„Pamfile i-a rupt genunchii lui Matei! Lui i-am interzis să mai vorbească la telefon cu ea. Crudu, mai e cum mai e, dar Pamfile e frumoasă rău, asta te nenoroceşte, e dată naibii!", i-a zis Becali lui Capatos. Lovită în amorul propriu, bruneta a sărit ca arsă de pe scaun şi a început să facă pe victima: „Cât a fost cu mine, Matei mergea la antrenamente.

Nu i-am rupt eu genunchii, ci altele! M-a înşelat!" Gigi însă i-a mai dat o directă: „L-ai distrus, i-ai înmuiat genunchii! Nu a jucat nimic!" Enervată, bruneta a continuat să se apere cu îndârjire: „Stăteam pe scări până la două noaptea şi îl aşteptam şi plângeam. Mă mai şi chinuiam o dată la săptămână, făceam sex cu porţia".

Contactată de Click!, Mădălina a declarat că nu înţelege ce are Gigi Becali cu ea: „A zis că sunt mai periculoasă decât Cruduţa. De ce? Eu nu mai sunt cu Gabi, n-am mai vorbit cu el şi nici nu mai vorbesc!"

Becali: «Nilă se gândeşte doar la păsărica Danielei!»

Cruduţa, mai norocoasă, a fost mai puţin muştruluită de Gigi, care a încetat să o mai agreze cât de cât. „Nilă (Mihai Costea - n.r.) nu mai are sevă în el! Îl bagi la ghilotină, normal că e distrus. Se gândeşte numai la păsărica Danielei!"

Pamfile însă a sărit şi în ajutorul colegei sale: „Noi muncim, stăm aici pe scaun două ore şi jumătate, nu-ţi mai arde să stai călare la două noaptea, te mai duci să dormi. Mai avem şi job-uri, şedinţe foto, mergem la sală".

Până la închiderea ediţiei, Cruduţa n-a fost de găsit, însă tatăl ei ne-a mărturisit că acest subiect nu prezintă interes pentru el. „Becali îşi apără investiţia. Orice face Costea, e de vină Dănuţa. Pe ea n-o mai interesează, a ajuns la saturaţie. Nici nu mai bagă în seamă discuţiile astea", a declarat Ion Crudu, pentru Click!

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (10) jpg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg