Becali face scandal când vine vorba de asistentele TV! Vezi ce replică dură i-a dat lui Pamfile

simeon stalpnicul png

Latifundiarul din Pipera face crize când vine vorba de Pamfile şi Crudu! Gigi Becali nu le are la inimă pe cele două asistente de la Un Show Păcătos.

Becali a încercat de nenumărate ori să o despartă pe Cruduţa de Nilă, mijlocaşul echipei Steaua, însă toate tentativele lui au fost eşuate. Daniela Crudu şi Mihai Costea se iubesc de la finele anului trecut şi au trecut peste toate obstacolele împreună.

Acelaşi lucru nu este valabil şi pentru colega ei de breaslă, Mădălina Pamfile, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Matei, fundaşul de dreapta al echipei Steaua.

"Lui Matei i-am zis că nu mai are voie nici măcar să discute la telefon cu ea. Daniela mai e cum mai e, dar Pamfile e şi dată naibii, frumoasă rău, te nenoroceşte. Nu se compară Cruduţa cu asta. I-am zis vrei să joci fotbal... foarte bine. I-a rupt genunchii, l-a nenorocit. Cât a fost cu ea nu a jucat nicio secundă" a spus Gigi la Antena 1.

simeon stalpnicul png

Cu toate că bruneta a încercat să se sinucidă pentru el, fotbalistul a preferat să încheie orice discuţie cu asistenta păcătoasă şi să se concentreze pe fotbal.

"M-a înşelat, îl aşteptam până la 2 noaptea plângând pe scări. Mă mai chinuiam şi o dată la o săptămână, făceam cu porţia. Am zis că scot şi eu ceva din el, că îl pot ambiţiona. După ce muncim şi venim de la emisiune, după ce stăm două ore jumătate pe scaun nu cred că-ţi mai arde să stai călare, te mai bagi şi la somn. Mai avem şi alte treburi. Alta care nu face nimic şi vede fotbalist sare pe el. Nu mai vreau niciun fotbalist" a declarat Pamfile.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg