Becali: "Nu voi citi materialul de urmărire penală! Eu ştiu ce am făcut!"

Ultima actualizare:

De asemenea, europarlamentarul a spus că nu i se pare normal să i se aducă la cunoştinţă materialul de urmărire penală înainte de a fi soluţionată plângerea făcută de el împotriva procurorilor de la Parchetul de lângă Tribunalul Bucureşti şi înainte să primească un răspuns cu privire la confruntarea cu hoţii cerută de finanţatatorul Stelei.

Becali s-a arătat nemulţumit şi pentru că hoţii maşinii sale, pe care i-ar fi sechestrat, nu au fost încă odată audiaţi de procurori, el susţinând că va scrie toate aceste observaţii procurorului care se ocupă de cazul său.

Gigi Becali s-a prezentat, luni, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Becali este ultima persoană învininuită în acest dosar căreia trebuie să i se prezinte materialul de urmărire penală, restul prezentându-se deja la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Finanţatorul Stelei a ajuns la Parchet cu întârziere, după ce a fost la Judecătoria Sectorului 1, unde a avut loc, luni, primul termen al procesului în care el este parte vătămată. Şapte persoane, implicate în furtul unor maşini de lux, printre care se afla şi cea a finanţatorului Stelei, Gigi Becali, au fost trimise în judecată pe 24 septembrie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus declinarea dosarului privind sechestrarea presupuşilor hoţi ai maşinii lui Gigi Becali la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din cauză că patronul Stelei este europarlamentar. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, pe 26 iunie, recursul lui Gigi Becali împotriva sentinţei Judecătoriei Sectorului 1 şi au decis că acesta poate părăsi ţara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
FotoJet jpg
banner Grecia
udare muscate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net