Bendeac îşi caută "asistentă": "Piţipoancele nu sunt acceptate"

CLIIMA20100609 0044 1 jpeg
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a anunţat pe blogul personal că este în căutarea unei fete tinere până în 28 de ani, pentru emisiunea lui.

Actorul are câteva cerinţe clare în ceea ce o priveşte pe eventuala lui colegă şi spune că piţipoancele care l-au ratat pe Vârciu nu au ce căuta la preselecţie.

"Caut o fată/femeie între 16-28 de ani pentru emisiunea mea. Cum să fie? Cât mai frumoasa, cât mai inteligenta şi cât mai talentată, normal!

Nu accept:

1. Pitzipoancele care l-au ratat până acum pe Liviu Vârciu sau Irinel şi sunt disperate să-şi câştige cumva un loc prin tabloide.

2. Personajele cu un trecut îndoielnic.

În cazul în care aleg pe cineva, persoanei respective îi sunt cu desăvârşire interzise frecventarea unor locaţii precum Bamboo sau Le Gaga, relaţii controversate cu personaje indoielnice şi va fi nevoită să intre într-un program sever de training."

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Preşedintele Klaus Iohannis participă la evenimentul „20 de ani de luptă împotriva corupţiei“, organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg