Bendeac se oferă să-i ţină locul lui Huidu la Cronică


    Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a povestit în urmă cu ceva vreme, pe blogul personal, că a discutat cu Şerban Huidu chiar înainte ca acesta din urmă să sufere accidentul din Austria.

După ce presa a relatat că Şerban se simte mai bine, însă că nu va fi disponibil pentru prima emisiune din noul sezon a "Cronicii Cârcotaşilor", Mihai Bendeac a făcut o propunere cel puţin interesantă.

"N-am cerut acordul conducerii Antenei, n-am vorbit cu nimeni asta. Nu ştiu care e starea actuală a lui Şerban Huidu. Am înţeles că a început recuperarea şi că se simte mai bine. Îi transmit că mă rog în fiecare seară pentru el şi, în cazul în care are nevoie de mai multă vreme că să-şi revină, mă ofer (fără nicio pretenţie financiară evident) să-i ţin locul în emisiune până se întoarce. Cronica e una din cele mai vechi emisiuni din România şi nu trebuie să se oprească, măcar din acest motiv. Sunt convins că sunt şi alţi oameni din show-biz care s-ar oferi să participe că şi co-prezentatori al lui Misu Găinuşă până când Şerban va putea să-şi reia locul. Baftă la recuperare bă dementule! Şi termină cu prostiile că ai pentru ce să trăieşti!", a scris Bendeac pe blogul personal.

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
cub mama theo rose carmen harra png
ruxi jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg