Benitez: "Suntem dezamăgiţi"

Fiorentina a câştigat cu 2-1 meciul din deplasare contra lui Liverpool, în minutul 90+2, prin reuşita lui Gilardino. La formaţia engleză a fost pentru prima dată când Alberto Aquilani a fost titular, iar Fernando Torres a revenit şi el după o perioadă în care a fost accidentat. "Sper ca pentru noi să fie începutul unui nou sezon. Este un lucru pozitiv că Aquilani şi Torres pot să joace, ne vor ajuta foarte mult în viitor. Italianul a arătat că el este un jucător de calitate, are o viziune foarte bună, dar mai are de muncit pentru a fi în forma fizică cea mai bună", a spus Benitez.

"Partida cu Fiorentina a fost una dificilă, suntem foarte dezamăgiţi că am primit golul al doilea în finalul partidei. În aceste momente, când pierzi astfel, este cel mai greu. Am comis o eroare, este ceva care se petrece oriunde. Acum vom evolua în Liga Europa şi trebuie să ne pregătim pentru orice adversar", a adăugat acesta.

Tehnicianul s-a referit şi la meciul cu Arsenal, din Premier League: "Toată lumea este aptă de joc, iar dacă Aquilani se pregăteşte foarte bine poate evolua. Vrem să fim pozitivi în continuare, jucăm mai bine şi trebuie să ne concentrăm în acest meci foarte important".

Liverpool a terminat Grupa E pe locul 3, cu 7 puncte după cele 6 meciuri disputate, în timp ce în campionat este pe locul 7.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg