«Berlusconi adoră sexul cu minore!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fosta soţie a lui Silvio Berlusconi, Veronica Lario, îi susţine pe procurori în ancheta care îl are ca protagonist pe primul ministru al Italiei. Scandalul sexual în care este implicat Berlusconi a ajuns la cote maxime.

Veronica Lario, fosta soţie a lui Berlusconi, este convinsă că acuzaţiile sunt adevărate. Lario a declarat la televiziunea italiană că premierul este "dependent de sex" şi "obsedat să se culce cu minore".

Acest lucru e confirmat de o înregistrare telefonică ajunsă în mâinile anchetatorilor, în care tânăra marocană Ruby dă de înţeles că avea relaţii intime cu premierul încă de când era minoră.

"Merg la Berlusconi acasă de când aveam 16 ani, dar am negat mereu ca să îl salvez", i-a mărturisit la telefon Ruby unei prietene.

"M-a căutat şi mi-a promis că îmi dă oricâţi bani vreau, că mă îmbracă în aur, numai să ascund totul. Nu spune nimic nimănui", adaugă această fată, pe numele adevărat Karima el Maghoud.

Citeşte şi:

Ioana Vişan a trecut şi prin patul lui Putin?Amanta lui Berlusconi a pierdut procesul cu iubitul

Uite cât de bună este minora lui Berlusconi! - FOTOSilvio Berlusconi anchetat pentru prostituţie cu minoreBerlusconi: modelul „one-man show“ al Europei de Est

Procurorii susţin că ea a fost de cel puţin opt ori, între februarie şi mai 2010, în vilele lui Berlusconi şi că a întreţinut relaţii sexuale cu acesta. Într-o altă convorbire interceptată de autorităţi, Ruby (foto stânga) povesteşte că i-a cerut premierului italian cinci milioane de euro să tacă, iar el a sfătuit-o să facă pe nebuna la audieri, să spună lucruri fără sens.

simeon stalpnicul png

"Un număr important de tinere s-au prostituat cu Silvio Berlusconi în casele sale, în schimbul banilor", a afirmat procuroarea de caz Ilda Boccassini. Cele 389 de pagini din dosar cuprind acuzaţii grave care sunt o lovitură devastatoare pentru imaginea politicianului şi magnatului italian.

Documentele prezintă presupuse ameninţări, şantajuri din sânul haremului de amante, amănunte despre partidele de sex şi competiţiile dure dintre femei pentru a obţine statutul de favorită a premierului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net