Bianca a cedat! «M-am săturat! Ar fi cazul să...»

Ultima actualizare:
Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

De când e cap de afiş cu evenimente nefericite din viaţa ei, Bianca Drăguşanu îşi doreşte să iasă din peisajul monden. Sătulă de întrebări şi speculaţii, alimentate tot de ea, soţia lui Victor Slav ar vrea să-şi găsească o înlocuitoare ca ea să-şi poată trăi liniştită viaţa.

S-a căsătorit de o lună şi jumătate şi nu mai vrea să fie în atenţia presei. Bianca Drăguşanu vrea să se retragă din showbiz şi să-şi vadă de afacerea cu haine pe care o deţine.


    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

"Am o familie, am o afacere, o viaţă pe care vreau să mi-o trăiesc. Nu vreau să mai explic nimic. Nu îmi doresc să mai vorbesc despre viaţa mea privată, pentru că vreau să am timp să o trăiesc. M-am săturat de Bianca Drăguşanu. Ar fi cazul să se mai găsească o altă Bianca", a declarat roşcata la Acasă TV.

Deşi nu recunoaşte că are problemele în căsnicie, Bianca spune că vacanţa recentă din Dubai şi-ar fi dorit să fie una pe termen lung.

"În acest moment sunt ok. Victor nu şi-a dorit să mă însoţească la acest eveniment, tocmai pentru a nu se expune în continuare. Recunosc că mi-am dorit să plec. Am vrut ca excursia în Dubai să fie una prelungită. Dar pentru că nu sunt o persoană egoistă, m-am întors acasă şi am zis să fie pace", a mai spus Bianca la emisiunea "Poveştiri adevărate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net