Bianca: «Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam!»


    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Supărat nevoie-mare că a fost eliminat vineri de la „Dansez pentru tine!”, Cătălin Botezatu şi-a vărsat nervii chiar pe fosta sa iubită, Bianca Drăguşanu.

Extenuat în urma concursului, Bote nu s-a dus direct acasă, ci a preferat să se oprească în drum la apartamentul Biancăi de pe Şoseaua Nordului. Ei au avut o dispută aprigă, care s-a sfârşit, conform apropiaţilor celor doi, cu o palmă usturătoare din partea lui Botezatu.

************************************************************************       BIANCA: «BOTE MI-A SPART DINŢII» - VIDEO************************************************************************

Mai mult, în urma agresiunii, lucrarea dentară a Biancăi a avut de suferit, căci blonda a fost, luni, la dentist:

"Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam!", s-a confesat ea, resemnată, unei prietene. Tatăl Biancăi, Jimi Drăguşanu, sare totuşi în apărarea lui Cătălin:

„L-am cunoscut pe Bote de Crăciun, mi-e greu să cred că a pălmuit-o pe fiica mea. Pare un băiat de treabă. Ea m-a sunat luni şi mi-a spus doar că se duce cu sora ei la dentist, căci are nişte probleme", ne-a declarat acesta.

Cât priveşte episodul Bianca- Adrian Cristea, acesta nu crede că între ei ar exista o poveste de dragoste: „Bianca a fost la Deva sâmbătă şi duminică, dar nu mi l-a prezentat pe fotbalist. Poate că a vrut să-i facă în ciudă fostului iubit!"

Bianca ştia ce o aşteaptă din partea lui Cătălin Botezatu. Ea a declarat, la emisiunea "Un show păcătos", din urmă cu câteva săptămâni, că designerul ar fi în stare să o "ciufulească".

dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg