Bianca: «Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam!»


    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Supărat nevoie-mare că a fost eliminat vineri de la „Dansez pentru tine!”, Cătălin Botezatu şi-a vărsat nervii chiar pe fosta sa iubită, Bianca Drăguşanu.

Extenuat în urma concursului, Bote nu s-a dus direct acasă, ci a preferat să se oprească în drum la apartamentul Biancăi de pe Şoseaua Nordului. Ei au avut o dispută aprigă, care s-a sfârşit, conform apropiaţilor celor doi, cu o palmă usturătoare din partea lui Botezatu.

************************************************************************       BIANCA: «BOTE MI-A SPART DINŢII» - VIDEO************************************************************************

Mai mult, în urma agresiunii, lucrarea dentară a Biancăi a avut de suferit, căci blonda a fost, luni, la dentist:

"Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam!", s-a confesat ea, resemnată, unei prietene. Tatăl Biancăi, Jimi Drăguşanu, sare totuşi în apărarea lui Cătălin:

„L-am cunoscut pe Bote de Crăciun, mi-e greu să cred că a pălmuit-o pe fiica mea. Pare un băiat de treabă. Ea m-a sunat luni şi mi-a spus doar că se duce cu sora ei la dentist, căci are nişte probleme", ne-a declarat acesta.

Cât priveşte episodul Bianca- Adrian Cristea, acesta nu crede că între ei ar exista o poveste de dragoste: „Bianca a fost la Deva sâmbătă şi duminică, dar nu mi l-a prezentat pe fotbalist. Poate că a vrut să-i facă în ciudă fostului iubit!"

Bianca ştia ce o aşteaptă din partea lui Cătălin Botezatu. Ea a declarat, la emisiunea "Un show păcătos", din urmă cu câteva săptămâni, că designerul ar fi în stare să o "ciufulească".

cub horoscop supărare png
Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg