Bianca Drăguşanu aruncă bomba: «Alexandra Stan a fost bătută de multe ori!»


    Bianca Drăguşanu (foto:Facebook)
Bianca Drăguşanu (foto:Facebook)

Invitată la Acces Direct, Bianca Drăguşanu a povestit trauma prin care a trecut în urmă cu 10 ani, când a fost bătută până a băgat-o în spital.

Iubita lui Victor Slav a fost bătută atât de rău, încât a avut nevoie de peste şase luni de îngrijiri medicale. "Prima dată mi-a dat o palmă, l-am iertat, apoi mi-a mai dat o palmă. Şi tot aşa, m-a lovit până m-a băgat în spital", a povestit, vizibil afectată, Bianca.

Tocmai pentru că a trecut prin asta, Bianca e convinsă că adevărul, în cazul Alexandrei Stan, e cu totul altul şi că nicidecum nu a fost prima bătaie. "Eu nu cred că asta a fost prima bătaie. Vă spun sigur, Alexandra Stan a fost bătută de multe ori, nu e prima oară. Ea e victima iertărilor ei."

În momentul de faţă, Bianca regretă faptul că l-a iertat de atâtea ori şi că acum alte femei sunt bătute de acelaşi individ. "Făceam plângere la poliţie şi apoi uitam de lacrimile mamei mele, care se ruga să nu mor, să nu îmi pierd un picior. Uitam şi îmi retrăgeam plângerea. Asta a durat aproape doi ani. Spre final nu îl mai iubeam, dar îmi era foarte frică de el."

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub ioana nastase png
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg