Bianca Drăguşanu e la pământ! L-a prins pe Cristea în pat cu Tania Budi?

Tania şi Cristea  au stat lipiţi  toată noaptea
Tania şi Cristea au stat lipiţi toată noaptea

Timp de 3 ani Bianca Drăguşanu l-a ţinut în lesă pe Adrian Cristea , considerându-l „căţeluşul" ei fidel! Iată că roata s-a întors. După ce roşcata a fost acuzată că l-ar fi înşelat pe fotbalist, acum Cristea i-o plăteşte cu vârf şi îndesat. Surse din anturajul celor doi foşti iubiţi spun că Drăguşanca şi-a prins amorezul în pat cu actuala ibovnică, Tania Budi!

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea nu s-a sfârşit nici pe departe la altar, cum se aştepta toată lumea, ci cu un „adulter" în toată regula!

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai mediatizate personalităţi din România

Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Tania Budi este o femeie frumoasă

Tania
Tania

Timp de trei ani, Cristea a jucat rolul îndrăgostitului fidel, care i-a iertat iubitei toate ieşirile în decor, de la declarţiile siropoase pe care Bianca i le tot făcea la tv fostului iubit Cătălin Botezatu şi până la aventurile cu alţi fotbalişti, precum Ciprian Marica.

Paharul însă s-a umplut şi "Prinţul" a decis să scape de veşnicul statut de încornorat, plătindu-i Biancăi cu aceeaşi monedă.

Roşcata a explodat abia acum câteva săptămâni, declarând că toţi iubiţii ei au înşelat-o şi dezvăluind că Tania Budi este femeia care i l-a furat pe Cristea.

Ce şi-a făcut Bianca?
Ce şi-a făcut Bianca?

Triungiuhl amoros Bianca (30 de ani) - Cristea (29 de ani) - Tania (44 de ani) există de aproape un an, după cum au lăsat să se înţeleagă surse din anturajul fotbalistului.

Pe de altă parte, alte surse, din preajma Biancăi, au aruncat bomba pentru Click!: Drăguşanca a fost pusă în postura ingrată de a-l prinde pe Prinţ în pat cu actuala lui ibovnică!

După ce au trăit un an o poveste de dragoste secretă, Adi şi Tania i-au dat lovitura de graţie Biancăi, duminică, atunci când au apărut la nunta Deliei Matache, ca un cuplu, giugiulindu-se toată noaptea.

Ce şi-a făcut  Tania?
Ce şi-a făcut Tania?

Tania e naturală, Bianca e de plastic!

Deşi are 44 de ani, Tania Budi a reuşit să-i ia faţa Biancăi fără a apela la operaţii estetice în exces.

În schimb, la 30 de ani, roşcata e supranumită în showbiz „femeia de plastic", ea tunându-se de 8.000 € din cap până în picioare.

Silvia Stănculescu (foto stânga), medic specialist în chirurgie plastică de la clinica Metamorphosis, le-a analizat pe femeile lui Cristea.

„Discutăm despre o femeie înzestrată cu o frumuseţe naturală, care a ştiut să-şi exploateze calităţile cu multă inteligenţă.

Tania a vrut să arate mai tânără decât vârsta biologică, fără să cadă în ridicol.

Ea nu a încercat să arate ca la 20 de ani şi dacă te uiţi la poza ei, ai putea crede că are 30-35 ani, ceea ce oricum e un mare câştig pentru orice femeie.

Evident că orice exagerare, cum e în cazul Biancăi, fie că apelezi la un număr crescut de proceduri estetice, fie că operaţiile sunt prea agresive, nu poate concura cu frumuseţea naturală.

Iar protezele extrem de mari, supravolumizarea cu acid hialuronic în buze, folosirea firelor de ancorare la nivelul feţei pentru ridicare pomeţilor sau ochii mult prea migdalaţi, sunt doar câteva din exemple. Important e să nu exagerăm".

Ce şi-a făcut Bianca?


    Ce şi-a făcut Bianca?
Ce şi-a făcut Bianca?

- botox în frunte, 250 €- aluniţe scoase, 500 €- gene false, 50 €- extensii de păr, 50 €- acid hialuronic în buze 250 €- implanturi stomatologice, 3.000 €- lipoaspiraţie obraji, bărbie, 800 €- implanturi mamare 3.000 €- lipoaspiraţie de talie 1.000 €

Ce şi-a făcut Tania?


    Ce şi-a făcut  Tania?
Ce şi-a făcut Tania?

- injecţii botox în frunte, 250 €- tratamente de întinerire a tenului, 150 €

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg