Bianca Drăguşanu i-a cerut divorţul lui Victor Slav? Declaraţii bombă!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au venit împreună la  eveniment şi aproape toată seara au fost nedespărţiţi jpeg
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au venit împreună la eveniment şi aproape toată seara au fost nedespărţiţi

Bianca Drăguşanu nu a mai rezistat şi i-a cerut divorţul lui Victor Slav, a anunţat "Acces direct".

Cei doi au de gând să se despartă la o lună de la nuntă. Se pare că Bianca a fost deranjată de câteva mesaje între Anda Adam şi Victor Slav, în care solista i-ar fi cerut fostului iubit să fugă în lume. Jurnalista Sabina Ivanică a citat surse apropiate ale celor doi. "Vecinii i-au auzit ţipând", a completat ea.

În plus, Bianca s-ar fi întâlnit joi cu Adrian Cristea întâmplător, pe Calea Victoriei. S-au salutat şi s-au pupat pe obraz, au spus martorii.

Bianca Drăguşanu: "Nu pot să confirm şi nici să infirm"

Bianca Drăguşanu a intrat prin telefon la "Acces direct" şi a dat de înţeles că între ea şi soţul ei sunt tensiuni mari.

"Dacă aş divorţa nu aş fi la televizor. Anda a declarat nişte lucruri şi trebuie să o credem. Nu pot să confirm şi nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conţinutul acelor mesaje. Fiecare poate să înţeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui. Dacă Anda a declarat ceva, prefer să o cred. Nu am văzut concret mesajul", a spus ea.

"I-am zis lui Victor că m-am întâlnit cu Adi şi că ne-am pupat pe obraz, dar i s-a părut coincideţa prea mare", a continuat Bianca.

Citiţi aici declaraţiile Biancăi!

Ce spune Anda Adam

"Între mine şi Victor este o relaţie de amiciţie. Ne-am mai întâlnit pentru că am mai avut lucruri de lămurit, după şase ani de relaţie. Nu mai e nimic între noi, Bianca poate să stea liniştită. Din prima zi în care ne-am despărţit am rămas într-o relaţie civilizată. Nu am avut niciodată un conflict cu Bianca, nu este rivala mea. Aş vrea ca lumea să reţină, nu mai suntem împreună, el are drumul lui, dar am rămas în relaţii civilizate" , a declarat Anda Adam.

Contactată de Click!, Anda Adam a recunoscut că a vorbit pe WhatsApp, că i-ar fi spus lui că presiunea e din ce în ce mai mare şi că ar pleca în lume.  Victor Slav i-a răspuns că şi el ar face la fel. Mesajele au fost găsite de Bianca şi de aici a izbucnit scandalul în presă.

simeon stalpnicul png

Reacţia invitaţilor, neaşteptată

Aflaţi în platoul emisiunii de joi de la Antena 1, Serghei Mizil, Mara Bănică şi Adriana Bahmuţeanu au comentat vestea posibilului divorţ. Mizil a izbucnit în râs, în timp ce Bahmu s-a declarat consternată: "Mă ia somnul. Nu ştiu cât o să mai vorbim de ei, că eu m-am plictisit. E o strategie de marketing prost gândită".

La rândul ei, Mara Bănică s-a arătat circumspectă.

Mesajele care au declanşat furtuna

Se pare că Bianca ar fi fost foarte deranjată de câteva mesaje găsit pe telefonul soţului ei. "Avem vieţi mizerabile, hai să fugim în lume", i-a scris Anda Adam lui Victor Slav. "Hai să fugim", i-a răspuns el.

Divorţul Biancăi Drăguşanu se apropie? «Declaraţiile ei alimentează acest scenariu»

Dezvăluiri despre relaţia cu Victor Slav: «Bianca Drăguşanu şi-a luat casă şi maşină de fiţe din minciuni»

Victor Slav, foarte distant cu Bianca la întoarcerea ei în ţară

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Stoichita
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg