Bianca Drăguşanu: «În două luni o să dansez din nou!»


    Bianca Drăguşanu  s-a accidentat grav  la picior, anul trecut
Bianca Drăguşanu s-a accidentat grav la picior, anul trecut

A suferit, luni, două operaţii la picioare şi acum îi arde de dans! Bianca Drăguşanu (29 de ani) îşi revine văzând cu ochii după ce medicii de la o clinică privată din Cluj Napoca i-au făcut drenaj limfatic.

După ce şi-a luat „Adio!"de la „Un show păcătos", emisiunea care a făcut-o celebră, Bianca Drăguşanu a decis să-şi pună ordine în viaţă.

A început cu cel mai important capitol, sănătatea. Luni, fosta asistentă a lui Dan Capatos şi-a luat inima în dinţi şi a mers la o clinică privată din Cluj Napoca, oraşul unde locuieşte actualul ei iubitul, fotbalistul Adrian Cristea, pentru a se opera la picioare.

„Mi-au făcut un drenaj limfatic la ambele picioare, mi-au introdus un ac şi au scos de acolo sângele acumulat. Nu a fost o procedură prea complicată.Mi-au făcut anastezie generală, mă doare puţin, dar sunt bine. Am încredere în doctorul care m-a operat şi în faptul că maximum în două luni voi putea dansa din nou... şi ce dansuri o să mai fac!", a declarat roşcata pentru Click!

Cum nu poate sta locului şi este o fire activă, ieri, Bianca a luat-o la picior pe străzile din Cluj şi a intrat în primul salon de înfrumuseţare pentru a se aranja la păr. Bianca urmează acum cu stricteţe tratamentul prescris de medici, timp de două luni roşcata având interzis la tocuri.

„Nici înainte nu aveam voie să merg prea mult pe tocuri cui. Nu am exagerat, purtam pantofi foarte înalţi doar la emisiuni şi când mai mergeam prin cluburi sau în vacanţe, seara la restaurant. Acum însă, nu mai am voie să port deloc timp de două luni", ne-a mai declarat fosta asistentă de la „Un show păcătos".

Uite câte probleme de sănătate a avut!

Martie 2010 - În timpul emisiunii "Un show păcătos", Bianca a leşinat în direct, având nevoie de îngrijirile medicilor. Căderea de calciu s-a datorat despărţirii de Cătălin Botezatu.

Octombrie 2010 - Asistenta lui Dan Capatos a ajuns la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, ea fiind victima unui accident stupid. Bianca s-a lovit într-un fier în parcare, iar iubitul ei, fotbalistul Adrian Cristea a dus-o la spital, unde medicii i-au acordat primul ajutor şi i-au pus o atelă ghipsată la picior.

20 iulie 2011 - Bianca a reuşit să sperie echipa de filmare cu care lucra la reality-show-ul "Burlăciţa". Vedeta a leşinat şi a fost necesară intervenţia unei ambulanţe pentru a o pune pe picioare. Apropiaţii şi colegii au declarat atunci că problemele roşcatei se datorează pierderii extreme în greutate şi a alimentaţiei precare.

Mai citește:

EXCLUSIV! Bianca Drăguşanu, operată la ambele picioare!

Bianca Drăguşanu e atât de slabă încât îi numeri coastele! A ajuns piele și os! - FOTO

Bianca Drăguşanu s-a fardat în benzinărie, în drum spre Cluj

vica blochina si bianca patrichi jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
couple 7353748 1920 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg