Bianca Drăguşanu, la cuţite cu Stela Popescu şi Arşinel! Vezi ce replici acide şi-au dat!

Alexandru Arşinel speră ca în viitorul apropiat oamenii să nu mai pună accent pe modele cum ar fi iubita lui Cristea «Daca scoala si parintii isi fac bine datoria, modele in viata precum Bianca Dragusanu nu vor mai exista!», a declarat Arşinel.

Întrebată care este opinia ei despre Bianca, Stela Popescu a declarat pentru ziarul Naţional că roşcata este doar un exemplu de frumuseţe şi atât.

«Pe ea n-as jigni-o, e problema ei si a celor ce o folosesc pentru rating. Aceste vedete moderne sunt exemple de frumusete sau de curaj de a se tuna pentru a se face si mai frumoase», ne-a declarat  Stela Popescu.

Pe de altă parte, Bianca Drăguşanu se apără spunând că actorii sunt doar invidioşi «Probabil ii deranjeaza ca nu mai sunt ei in topul celor mai populare vedete. Dar de ce spun asta? Pentru ca eu am ajuns la o forma fizica de invidiat? Pentru ca citesc si sunt capabila sa tin o conversatie despre absolut orice subiect? Pentru ca ma descurc singura si sunt independenta? Pentru ca nu ma intretine niciun barbat?», a declarat Bianca.

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg