Bianca Drăguşanu: «Nu ştiu cum să mi-o scot dintre picioare!»

Ultima actualizare:

Evenimentul tragicomic a avut loc într-un club bucureştean, la repetiţiile unui show, când s-a întrerput curentul, informează Ştirile Kanal D. Bianca a ţipat ca din gură de şarpe, s-a lamentat, ba chiar a apelat la rugăciuni, crezând că cineva i-a făcut vrăji! "S-a stricat, să mor eu! Faceţi ceva! Auziţi, parcă sunt la «Final Destination», mor! Ah, nu mă lăsaţi aici!", a strigat fosta asistentă, disperată.

Apoi a început să rememoreze toate ghinioanele din ultima vreme: "Rămân blocată în ou, mi se ia curentul înainte de prezentare, nu mă pot machia. La un ochi sunt machiată, la unul nu! De ce mi se întâmplă toate mie?! Fac pană înainte să îmi parchez maşina. Cum e posibil? Cine îmi face vrăji?", s-a întrebat ea. Apoi a găsit ceva cu care să îşi ocupe mintea: "Am Tatăl Nostru la mine. Linişte, vă rog!"

„Te dai jos cu scara?", au întrebat-o gazdele. Numai că a intervenit o problemă: „Cum îmi scot asta dintre picioare? Nu ştiu să mi-o scot dintre picioare!", a întrebat Bianca, referindu-se la cureaua care asigura stabilitatea „oului". „Cum ai băgat-o aşa o scoţi!", i s-au dat indicaţii. „Da' era băgată!", s-a plâns vedeta. Când în sfârşit a coborât cu picioarele pe pământ şi a aflat că a fost o farsă, Bianca a răbufnit: „Nu mă mai urc cu scripetele tău niciodată!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net