Bianca Drăguşanu s-a plâns degeaba la CNA. Kanal D a scăpat fără amendă

Bianca Drăguşanu a transmis mai multe reclamaţii la Consiliul Naţional al Audiovizualului privind Antena 1 şi Kanal D, precizând că acestea i-au încălcat dreptul la propria imagine, viaţa privată, onoare şi reputaţie. Ulterior, Bianca Drăguşanu a transmis o nouă adresă la CNA prin care a anunţat că doreşte să îşi retragă „toate plângerile depuse la CNA referitoare la emisiunile postului Antena 1", în care s-a făcut referire la persoana sa şi la viaţa sa privată.

Bianca Drăguşanu nu a făcut referire şi la plângerile privind Kanal D.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 şi Kanal D în perioada 2 - 15 octombrie. Bianca Drăguşanu a reclamat la CNA, printre altele, emisiunea „Acces Direct" difuzată pe 10 octombrie pe Antena 1.

Narcisa Iorga, membru al CNA, a spus că atât în emisiunile difuzate de Antena 1, cât şi în cele difuzate de Kanal D au fost încălcări ale legislaţiei audiovizualului. „Consider că, în ciuda faptului că doamna Drăguşanu şi-a retras plângerea, legislaţia audiovizualului e încălcată în mod flagrant la Antena 1 şi la Kanal D", a spus Narcisa Iorga.

Ea a precizat că aspecte din viaţa privată a Biancăi Drăguşanu au fost prezentate şi analizate la Antena 1 în cinci ediţii ale emisiunii "Acces direct" şi în patru ediţii ale programului "Un show păcătos", iar la Kanal D, în cinci ediţii ale emisiunii "Wow Biz". „Sunt 14 ediţii în care în special demnitatea umană a publicului, nu doar a persoanei a fost încălcată", a spus Narcisa Iorga.

"Nici Antena 1, nici Kanal D - când au luat licenţele (de la CNA, n.r.) - nu au spus că vor jigni publicul prin asemenea emisiuni, ci că vor oferi divertisment de calitate", a spus Iorga. Ea a mai spus că prin contractele semnate de televiziuni cu anumite vedete se încalcă legislaţia audiovizualului privind informarea corectă a publicului. „E o păcăleală", a spus Iorga.

Astfel, Narcisa Iorga a propus o amendă de 50.000 de lei pentru Antena 1 şi o amendă de 15.000 de lei pentru Kanal D. Niciuna dintre aceste propuneri nu a îndeplinit numărul minim necesar de voturi pentru a fi aplicate (şase).

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
1 pozitie somn jpg jpeg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png