«Bianca e o nesimţită că nu mi-a cerut scuze»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul dintre Bianca şi Lavinia face noi victime. Supărată că fiica ei a fost jignită şi filmată la duş, mama ei e hotărâtă să facă orice pentru a o răzbuna.

Doamna Ciută nu a fost niciodată de acord cu prietenia dintre Lavinia şi Bianca, pe care o consideră capul răutăţilor.

Filmuleţul cu Lavinia, puţin ameţită din cauza alcoolului şi goală la duş, i-a pus pe jar întreaga familie.

Oameni serioşi şi cu situaţie financiară frumuşică, părinţii Laviniei se simt ofensaţi de aceste imagini, care au stârnit comentarii răutăcioase în rândul cunoscuţilor.

Vezi şi:

Mama Lavinei: «Mi-e ruşine să mai ies pe stradă»

Lavinia răspunde: «Bianca, şi eu pot să-ţi fac mult rău»

Lavinia, despre filmuleţul XXX: «Bianca este o fiinţă foarte răzbunătoare»

Mama brunetei e supărată-foc pe Bianca pentru că i-a jignit fiica în repetate rânduri şi îi răspunde cu aceeaşi monedă:

„Bianca e o nesimţită că nu m-a sunat să-şi ceară scuze pentru ce i-a făcut fetei mele. Eu o cunosc foarte bine, a venit şi a dormit la noi în casă. O dau în judecată şi o să plătească pentru faptul că mi-a făcut fiica de râs şi că a filmat-o fără voia ei", a declarat doamna Ciută, pentru Click!

Deşi imaginile cu Lavinia la duş sunt unele compromiţătoare, mama Laviniei a găsit-o ţap ispăşitor pe fosta iubită a lui Bote, pe care o consideră vinovată de tot comportamentul fiicei sale:

„Bianca a corupt-o pe fiica mea. Tot ce a făcut, a făcut din cauza ei. Bianca o domina, iar Lavinia asculta. Mergea cu ea peste tot, prin toate cluburile. Mi-a spus că atunci a băut două pahare de şampanie şi s-a ameţit. Eu nu am fost de acord cu prietenia lor şi nu mi-am dorit-o niciodată pe Lavinia în preajma ei", ne-a mai spus doamna Ciută.

Mama Laviniei a vorbit deja cu un avocat, pentru ca Bianca să răspundă în faţa legii pentru faptele sale.

Uite cum s-au dat în spectacol

Click! a intrat, la începutul săptămânii, în posesia unor filmuleţe deocheate şi totodată amuzante, cu Bianca Drăguşanu şi fosta ei prietenă, Lavinia Ciută.

simeon stalpnicul png

Bianca şi-a filmat prietena goală la duş, după o beţie, însă nici imaginile în care apare ea nu sunt demne de laudă.

simeon stalpnicul png

Asistenta lui Dan Capatos pupă televizorul când dă Adrian Cristea gol, vorbeşte colorat în timp ce-şi filmează prietena, urlă şi ţipă la volan, se prosteşte cu o mască-schelet şi dă din buric la o petrecere cu manele şi manelişti.

Lavinia, în ipostaze compromiţătoare surprinse de Bianca

simeon stalpnicul png

Drăguşanu: «Xanax-ul nu-şi mai face efectul în cazul meu»

Asistenta lui Capatos este extrem de afectată de tot acest scandal, iar certurile publice cu Lavinia i-au înrăutăţit starea de sănătate.

„Eu sunt dependentă de afecţiune şi de oamenii din jurul meu. I-am oferit Laviniei totul şi uite ce am primit în schimb. De trei zile, eu dorm numai cu somnifere. Xanax-ul nici nu-şi mai face efectul, iau unele mult mai puternice, ca să mă pot odihni. Sufăr enorm, dar sunt o proastă că ţin prea mult la oamenii din jurul meu, care nu merită", ne-a spus Bianca. Deşi s-au certat la cuţite, vedeta este dispusă să-şi ierte prietena, chiar dacă aceasta nu are de gând să-şi ceară scuze pentru tot acest scandal monstruos.

Bianca a filmat-o pe Lavinia goală la duş - VIDEO

EXCLUSIV! Uite cum se bucură Bianca atunci când dă gol Cristea! VIDEO

Te prăpădeşti de râs! Bianca, varianta horror la volan!

image
image
image
image
image
image
masina de spalat webp
vin rosu jpg
calendar shutter jpeg
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net