Bianca i-a dat papucii lui Cristea prin telefon!

simeon stalpnicul png

S-au iubit cu pasiune, dar s-au despărţit cu sânge rece! Bianca Drăguşanu i-a dat papucii fotbalistului Adrian Cristea cu mult cinism şi fără resentimente. Nici nu a pus bine piciorul pe aeroportul din Cluj, că „Prinţul" a primit o palmă grea de la iubita sa, care l-a pus pe liber prin telefon.

În urmă cu nici o lună, Bianca Drăguşanu îşi trâmbiţa peste tot iubirea cu „Prinţul" Adrian Cristea, pe care-l vedea bărbatul vieţii sale.

Transferul fotbalistului de la Dinamo la "U" Cluj a făcut ca pasiunea dintre cei doi să se stingă cât ai zice peşte. Din femeia îndrăgostită până peste urechi, Bianca s-a transformat peste noapte într-una rece şi calculată, care a decis că iubirea la distanţă nu este pentru ea.

Capturi Pro TV

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Violeta lui Bote: „Bianca nu e o ameninţare pentru mine”

Playboy Party în Club Heaven Studio din Timişoara cu Bianca Drăguşanu şi Adelina Pestriţu!

Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea

Astfel, asistenta lui Dan Capatos a găsit o metodă pe cât de originală, pe atât de dureroasă pentru a-i da papucii iubitului fotbalist. Ea l-a condus, duminică seară, la aeroportul Băneasa cu zâmbetul pe buze pe „Prinţişor" şi chiar l-a sărutat cu patos la plecare.

Odată ajuns la destinaţie, pe aeroportul din Cluj, Cristea şi-a sunat imediat iubita să o anunţe că a aterizat. Surpriză mare, însă! „Prinţul" a primit lovitura de graţie când Bianca i-a trântit-o cu cinism în faţă, la sfârşitul discuţiei: „Eşti liber, iubire, poţi să faci ce vrei şi cu cine vrei!".

Evident că fotbalistul a rămas fără replică şi a „digerat" cu greu dureroasa despărţire de Bianca, pe care a declarat în nenumărate rânduri că o iubeşte mai mult decât orice pe lume.

simeon stalpnicul png

Vezi şi:

Bianca, iertată de Lavinia că a filmat-o goală la duş

Bianca Drăguşanu nu dă şanse relaţiei cu Cristea

Se apucă de dans ca să iasă din depresie

Chiar dacă Bianca a decis să-l pună pe liber pe fotbalistul Adrian Cristea cu mult cinism, asta nu înseamnă că despărţirea de acesta nu a afectat-o.

Bianca e singură acum şi încearcă să-şi umple timpul liber cu activităţi fizice, pentru a uita de bărbaţi. Pentru că nu vrea să meargă la sală de una singură, deşi are abonament, s-a decis ca, de astăzi, să ia ore de dans cu un instructor din clubul Bellagio. „Vreau să dansez ca Beyoncé. Îmi place mult R&B-ul", ne-a spus Bianca.

Va defila costumată în cadână astă-seară, în Clubul Bellagio!

Bianca va fi în această  seară vedeta unei prezentări de modă în stil turcesc, ce va avea loc în Club Bellagio.

Frumoasa asistentă de la „Un show păcătos” va defila îmbrăcată în costum de cadână, alături de alte modele precum Rosse Marie, Mirela Chirilă sau Raluca Dumitru. Special pentru această seară turcească, Bianca  a învăţat şi câteva mişcări din buric.  

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară