Bianca, iertată de Lavinia că a filmat-o goală la duş

Bianca şi Lavinia au împărţit aceeaşi casă mai bine de un an şi din cauza unor neînţelegeri prietenia lor a fost la un pas de a se duce pe apa Sâmbetei.

Cele două s-au certat la cuţite la sfârşitul lunii noiembrie din două motive: Bianca s-a supărat pe Lavinia că nu a aşteptat-o la aeroport, la Londra, iar bruneta a acuzat-o pe vedetă că a făcut publice filmuleţele, când a filmat-o goală, la duş.

Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea

Acuzaţiile aprige şi jignirile dureroase au devenit, acum, o simplă amintire, căci cele două au hotărât să îngroape securea războiului: „Da, ne-am împăcat. Bianca m-a căutat cu câteva zile înainte de ziua mea, mi-a trimis pe net câteva poze cu căţeluşele ei. Am vorbit cu ea, suntem ok, am dat uitării vorbele urâte", ne-a declarat Lavinia. Bruneta a sărbătorit la Londra, luni, împlinirea vârstei de 20 de ani şi a chefuit într-un club, alături de prieteni: „M-am distrat de minune. Am avut şampanie, amicii mei mi-au făcut o surpriză şi mi-au făcut şi tort, am stat până dimineaţa", ne-a mai povestit Lavinia.

Bruneta a avut dublu motiv de sărbătoare, căci a fost admisă la şcoala de actorie, ale cărei cursuri le va începe în curând.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg