Bianca ┼či Victor se cupleaz─â iar unde s-au cunoscut?

image
Aprilie 2014: Bianca și Victor vor dansa împreună într-o ediţie specială la PRO TV (Fotografii: pro tv/click!)

Dansul pare s─â-i uneasc─â pe Bianca Dr─âgu┼čanu ┼či Victor Slav. Cei doi s-au cuplat ├«n pa┼či de dans pentru o emisiune care s-a filmat de Revelion la Pro TV ┼či tot aici se pare c─â se vor ├«mp─âca, ├«ntr-un show special de Pa┼čte.

Povestea de dragoste dintre Bianca Dr─âgu┼čanu (34 de ani) ┼či Victor Slav (33 de ani) a ├«nceput ├«n decembrie, 2012, c├ónd cei doi s-au ├«nt├ólnit pentru a repeta un dans ce avea s─â fie difuzat ├«n emisiunea special─â de Revelion.

B─âiatul de la Meteo avea experien┼ú─â, dup─â ce ├«n 2008 a c├ó┼čtigat cel de-al doilea sezon al emisiunii ÔÇ×Dansez pentru tine", al─âturi de partenera sa de atunci, Carmen Stepan. A┼ča c─â lui Victor nu i-a fost greu s─â accepte provocarea de a dansa pentru noaptea de Revelion cu Bianca Dr─âgu┼čanu, devoratoarea de b─ârba┼úi celebri.

Surpriza a fost c─â cei doi s-au cuplat, telenovela a continuat ┼či dup─â o perioad─â s-au c─âs─âtorit, ├«n vara anului trecut, f─âc├ónd din acest eveniment o afacere profitabil─â.

Ianuarie 2013: Bianca Dr─âgu┼čanu ┼či Victor Slav s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ÔÇťDansez pentru tineÔÇŁ

image
Aprilie 2014: Bianca și Victor vor dansa împreună într-o ediţie specială la PRO TV (Fotografii: pro tv/click!)

O afacere sau o c─âs─âtorie ÔÇ×de convenien┼ú─â" din care cei doi au str├óns o avere, aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare. Cu toate c─â s-au desp─âr┼úit pe 10 martie, anul acesta, cei doi mai au destule motive ca s─â apar─â ├«n continuare ├«n public ├«mpreun─â, la evenimente mondene sau s─â ia masa la restaurant.

Septembrie 2013: Dup─â doar c├óteva luni de rela┼úie, Victor a cerut-o de nevast─â ┼či cei doi au ajuns ├«n fa┼úa altarului

simeon stalpnicul png

├Äns─â povestea celor doi pare departe de a se termina, pentru c─â cei de la Pro TV i-au cuplat iar. ┼×i, de data aceasta, Bianca ┼či Victor vor dansa ├«n show-ul ÔÇ×Magia dansului", emisiune difuzat─â ├«n s├ómb─âta Pa┼čtelui, la Pro TV, de la 20.30.

Cei doi au lasat deoparte toate ne├«n┼úelegerile dintre ei pentru a ├«mplini o minune pentru ni┼čte copii foarte talenta┼úi, dar f─âr─â posibilit─â┼úi materiale. Pentru acest dans, Bianca a fost "r─âspl─âtit─â" cu 7.000 de euro, dup─â cum spun sur┬ş┬şsele Click!

Martie 2014: Prezentatorul tv ┼či ro┼čcata s-audesp─âr┼úit de comun acord la notar. Dup─â semnarea actelor au ie┼čit ┼úin├óndu-se de m├ón─â

simeon stalpnicul png

Prezentatorii acestui show vor fi Mihai ┼či Elwira Petre, fo┼čti jura┼úi la "Dansez pentru tine", show care pare c─â a luat o pauz─â p├ón─â ├«n toamn─â, c├ónd dansul va reveni ├«ntr-o alt─â formul─â, dup─â cum spun sursele Click!

Al─âturi de Bianca ┼či Victor o ve┼úi revedea pe Iulia V├óntur dans├ónd ca la Bollywood al─âturi de baletul Edi Stancu, dar ┼či pe Vica Blochina, care va dansa cu Edan, fiul ei. Jean de la Craiova va face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kiri┼ú─â  a invitat-o la dans pe fiica lui, Roxana. ├Än aceast─â competi┼úie vine pentru prima oar─â ├«n calitate de concurent ┼či Mihaela R─âdulescu, ce va dansa al─âturi de Bogdan Boan┼ú─â.  

Bianca Dr─âgu┼čanu ┼či Victor Slav sunt v─âzu┼úi ├«mpreun─â din ce ├«n ce mai des. Fotoreporterii Click! i-au surprins luna trecut─â la restaurant al─âturi de c├ó┼úiva prieteni, dar ┼či la film. Chiar dac─â erau divor┼úa┼úi, prezentatorul de la Meteo ┼či ro┼čcata s-au sim┼úit foarte bine ├«mpreun─â.  Cei doi ┼či-au motivat desele ie┼čiri spun├ónd c─â au afaceri de rezolvat.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
carmen iohannis presidency.ro
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg