Bianca şi Victor se cuplează iar unde s-au cunoscut?

image
Aprilie 2014: Bianca și Victor vor dansa împreună într-o ediţie specială la PRO TV (Fotografii: pro tv/click!)

Dansul pare să-i unească pe Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Cei doi s-au cuplat în paşi de dans pentru o emisiune care s-a filmat de Revelion la Pro TV şi tot aici se pare că se vor împăca, într-un show special de Paşte.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu (34 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) a început în decembrie, 2012, când cei doi s-au întâlnit pentru a repeta un dans ce avea să fie difuzat în emisiunea specială de Revelion.

Băiatul de la Meteo avea experienţă, după ce în 2008 a câştigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", alături de partenera sa de atunci, Carmen Stepan. Aşa că lui Victor nu i-a fost greu să accepte provocarea de a dansa pentru noaptea de Revelion cu Bianca Drăguşanu, devoratoarea de bărbaţi celebri.

Surpriza a fost că cei doi s-au cuplat, telenovela a continuat şi după o perioadă s-au căsătorit, în vara anului trecut, făcând din acest eveniment o afacere profitabilă.

Ianuarie 2013: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile de filmare de la “Dansez pentru tine”

image
Aprilie 2014: Bianca și Victor vor dansa împreună într-o ediţie specială la PRO TV (Fotografii: pro tv/click!)

O afacere sau o căsătorie „de convenienţă" din care cei doi au strâns o avere, aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare. Cu toate că s-au despărţit pe 10 martie, anul acesta, cei doi mai au destule motive ca să apară în continuare în public împreună, la evenimente mondene sau să ia masa la restaurant.

Septembrie 2013: După doar câteva luni de relaţie, Victor a cerut-o de nevastă şi cei doi au ajuns în faţa altarului

simeon stalpnicul png

Însă povestea celor doi pare departe de a se termina, pentru că cei de la Pro TV i-au cuplat iar. Şi, de data aceasta, Bianca şi Victor vor dansa în show-ul „Magia dansului", emisiune difuzată în sâmbăta Paştelui, la Pro TV, de la 20.30.

Cei doi au lasat deoparte toate neînţelegerile dintre ei pentru a împlini o minune pentru nişte copii foarte talentaţi, dar fără posibilităţi materiale. Pentru acest dans, Bianca a fost "răsplătită" cu 7.000 de euro, după cum spun sur­­sele Click!

Martie 2014: Prezentatorul tv şi roşcata s-audespărţit de comun acord la notar. După semnarea actelor au ieşit ţinându-se de mână

simeon stalpnicul png

Prezentatorii acestui show vor fi Mihai şi Elwira Petre, foşti juraţi la "Dansez pentru tine", show care pare că a luat o pauză până în toamnă, când dansul va reveni într-o altă formulă, după cum spun sursele Click!

Alături de Bianca şi Victor o veţi revedea pe Iulia Vântur dansând ca la Bollywood alături de baletul Edi Stancu, dar şi pe Vica Blochina, care va dansa cu Edan, fiul ei. Jean de la Craiova va face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kiriţă  a invitat-o la dans pe fiica lui, Roxana. În această competiţie vine pentru prima oară în calitate de concurent şi Mihaela Rădulescu, ce va dansa alături de Bogdan Boanţă.  

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt văzuţi împreună din ce în ce mai des. Fotoreporterii Click! i-au surprins luna trecută la restaurant alături de câţiva prieteni, dar şi la film. Chiar dacă erau divorţaţi, prezentatorul de la Meteo şi roşcata s-au simţit foarte bine împreună.  Cei doi şi-au motivat desele ieşiri spunând că au afaceri de rezolvat.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg