Bianca şi Victor se văd mai des divorţaţi decât însuraţi

image
Au divorţat după şase luni de căsnicie (Fotografii: Mihai Ionescu)

Barbie şi Ken de România lovesc din nou! La două săptămâni de la divorţul oficial, Bianca Drăguşanu (32 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) se comportă de parcă ar avea o căsnicie fără pată, fiind văzuţi împreună din ce în ce mai des.

Au depus actele de divorţ pe 6 februarie, le-au semnat pe 10 martie, însă de atunci îşi spun mai des "bună, ce faci?" decât "adio!". Se pare că divorţul le-a deschis ochii şi i-a apropiat în loc să-i despartă, iar fotografiile surprinse de Click! vorbesc de la sine. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ieşit duminică după-amiază la restaurantul Casa Jienilor din Bucureşti, în compania unor prieteni, cu care pare că s-au distrat de minune în cele două ore petrecute acolo.

În restaurant, cei doi au părut foarte apropiaţi

simeon stalpnicul png

Bianca a profitat de cele 20 de grade din termometru şi s-a gătit foarte sexy pentru întâlnirea cu fostul soţ, alegând din dulap o pereche de pantaloni scurţi până sub fund, tenişi lucioşi, o geantă Chanel şi o bluză cu imprimeu-leopard.

Au luat masa cu nişte prieteni şi copiii acestora

simeon stalpnicul png

Bianca s-a îmbrăcat sexy pentru Victor

simeon stalpnicul png

A renunţat şi la extensii şi şi-a prins părul într-o coadă de cal. Victor părea şi el binedispus, relaxat, semn că i-a priit compania Biancăi. Desigur, cei doi şi-au motivat desele ieşiri spunând că au afaceri, dar parcă se văd mai mult decât o făceau înainte, când erau luaţi cu acte. Prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV o ajută pe roşcată în business-ul ei cu textile, iar Bianca se foloseşte de firma lui Victor pentru a-şi înregistra contractele de imagine.

A treia ieşire de la despărţire

Bianca şi Victor au început seria întâlnirilor cu trei zile înainte de divorţ, când Slav a fost cu flori la ziua roşcatei, în clubul Loft.

Pe 13 martie, de data asta la trei zile după despărţirea de la notar, cei doi ieşeau la film şi la restaurant. Apoi, pe 19 martie, ei s-au văzut la gala premiilor Radar de Media, iar duminica aceasta iată că au pus la cale o nouă ieşire.

Bianca Drăguşanu: «Actul de căsătorie a distrus tot ce era între mine şi Victor»

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună?

FOTO Au aceleaşi preferinţe culinare la micul dejun! Ce mănâncă Victor Slav şi Bianca dimineaţa

Margherita jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg