Bianca:«Din cauza lui Bote am ajuns la psihiatru»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu plăteşte scump preţul celebrităţii. Iubita neoficială a lui Bote a crescut într-un an cât alte vedete în şapte, se bucură de o notorietate la care visează multe alte aspirante, însă succesul este greu de controlat.

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu îi ia locul lui Botezatu?Bianca, probleme cu intrările: «Vreau ca Bote să fie mândru de mine» VIDEO

Botezatu, uşurat de 7.000 de euro! Designerul a fost prădat de hoţi!

Bianca a rămas fără permis de conducere

Bianca şi-a dat sutienul jos pe plajă

Bianca Drăguşanu a defilat în păuniţă pentru Cătălin Botezatu

Din cauza problemelor din viaţa amoroasă şi a răutăţilor celor din jur, Bianca a clacat, astfel că, acum, ea îngroaşă rândurile vedetelor care au apelat la ajutor specializat, pentru a reuşi să treacă peste aceste momente dificile.

„Neoficial, sunt iubita lui Bote. Ştiu că pe mine mă iubeşte, dar mă ţine pe jar, că şi eu am greşit când am fost la Cristea acasă. Dar nu mai pot, mă înnebuneşte situaţia asta. Ca să nu mai vorbim de ceea ce se spune despre mine. Auzi, că eu sunt virgină numai în urechi. Eu recunosc tot ceea ce fac, nu sunt uşă de biserică, dar nu sunt nici cea mai operată, nici cea mai curvă. Am ajuns la psiholog şi la psihiatru", a declarat Bianca, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Vedeta pune la suflet toate răutăţile, iar starea ei de sănătate se poate înrăutăţi oricând, căci suferă de diabet pe sistem nervos.

Pe de altă parte, este conştientă că acesta este preţul succesului: „Nu-mi imaginam că o să ajung să câştig atât de mulţi bani din imaginea mea şi din ceea ce a reuşit să facă Bote din mine!", ne-am mai spus Bianca.

Bote a încins o partidă fierbinte de amor cu una dintre fetele de la “Burlacul”

simeon stalpnicul png

«Nu mă cobor la  nivelul concurentelor  de la Burlacul!»

Bianca e foc şi pară atunci când se uită la emisiunea „Burlacul” (Antena 1) şi chiar s-a dus o dată după Cătălin, la filmări: „Nu am înjurat pe nimeni şi nici nu le-am bârfit! Aşa că nu m-am coborât şi nu mă cobor la nivelul lor, ar vrea toate dar n-au cu ce”, ne-a spus vedeta.

image
image
image
image
image
image
Chereches Germania png
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg