Bilic rămâne selecţionerul Croaţiei

''Vom rămâne, deoarece federaţia croată de fotbal, jucătorii şi suporterii doresc asta, dar şi pentru că este o obligaţie morală pentru noi'', a declarat Bilic într-o conferinţă de presă ţinută la Zagreb. El a vorbit în numele întregului staff tehnic al echipei, cu care a lucrat din 2006, de când a preluat postul de selecţioner, din care fac parte foştii internaţionali croaţi Aljosa Asanovic, Nikola Jurcevic şi Robert Prosinecki.

În ciuda susţinerii evidente a suporterilor şi a preşedintelui federaţiei, Vlatko Markovic, presa locală nu a ezitat în ultimele zile să parieze pe plecarea lui Bilic, unii analişti invitându-l chiar să demisioneze. ''Am încredere în acest grup de jucători. Suntem foarte motivaţi pentru noi succese şi avem o obligaţie faţă de federaţie, faţă de suporteri şi faţă de noi înşine'', a adăugat Bilic.

Bilic (41 ani) a preluat conducerea selecţionatei croate după eliminarea acesteia în primul tur al Mondialului din 2006. În 2008, el şi-a prelungit cu doi ani contractul, care urma să expire după Cupa Mondială din Africa de Sud (iunie-iulie 2010) sau după preliminarii, în caz de eşec. În grupa a 6-a preliminară europeană, dominată de Anglia (direct calificată cu 27 puncte), Ucraina (21 puncte) şi-a asigurat locul în baraj, devansând cu un punct Croaţia. 

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
Anca Dinicu  jpg
foto1 copii crisanB jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg