Boc le doreşte românilor "un viitor mai bun", iar Băsescu face apel la solidaritate

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Premierul Boc adresează românilor de Crăciun urări de sănătate, linişte şi bucurie în familie, adăugând că îşi doreşte să se bucure împreună cu cetăţenii de "răsplata meritată a eforturilor" din ultima perioadă.


    Traian Băsescu
Traian Băsescu

UPDATE Mesajul lui Băsescu de Crăciun: Solidaritate

Preşedintele Traian Băsescu a transmis şi el un un mesaj românilor cu prilejul Naşterii Domnului, urându-le acestora înţelegere şi bucurie alături de cei dragi şi să regăsească "sensul profund al solidarităţii".

"Cu prilejul Naşterii Domnului, doresc să vă adresez urările cele mai calde de sănătate, înţelegere şi bucurie alături de cei dragi. Într-o perioadă care ne pune la încercare simţul responsabilităţii şi generozitatea faţă de semeni, fie ca această mare sărbătoare să prilejuiască tuturor cetăţenilor români, din ţară şi de pretutindeni, regăsirea sensului profund al solidarităţii, puterea de a spera şi de a împlini împreună binele de care societatea noastră are atâta nevoie. Crăciun fericit!", se arată în mesajul preşedintelui.

Mesajul premierului Emil Boc:

"Sărbătorile de iarnă îmi oferă prilejul de a vă adresa tuturor urări de sănătate, linişte şi bucurie în familii, în mijlocul celor apropiaţi şi al prietenilor de suflet. Gândurile mele se îndreaptă spre dumneavoastră cu apreciere şi respect pentru eforturile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă. Îmi doresc să ne bucurăm împreună, curând, de răsplata meritată a acestor eforturi, adică de un viitor mai bun pentru noi, pentru cei pe care îi iubim, pentru toţi cetăţenii vrednici, oneşti şi demni ai ţării noastre. Un Crăciun fericit şi La mulţi ani!", transmite premierul în mesajul său de Crăciun.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg