Borcea, regele ştrandurilor din Bucureşti

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea a achiziţionat şi  ştrandul de lângă Piaţa Crângaşi. El mai  deţine şi ştrandul  Moghioroş
Cristi Borcea a achiziţionat şi ştrandul de lângă Piaţa Crângaşi. El mai deţine şi ştrandul Moghioroş

În cel mai călduros an din ultima perioadă, Borcea s-a orientat bine. A achiziţionat ştrandul Ciurel de lângă Piaţa Crângaşi, unul dintre cele mai populate din Bucureşti.

Dacă tot s-a distanţat de activitatea de la Dinamo, Cristi Borcea a avut timp să se aplece asupra afacerilor. Este şi lesne de înţeles de ce, având în vedere că roş-albii nu s-au calificat niciodată în grupele Ligii Campionilor, de unde bossul „câinilor" ar fi putut recupera câteva milioane de euro.

Astfel, şansa lui sunt tot afacerile de răsunet. Acum, în 2010, când specialiştii au anunţat cel mai călduros an din istorie, Borcea s-a orientat către o investiţie din care să scoată banii rapid: cumpărarea unui ştrand.

Şeful lui Dinamo a analizat piaţa, a văzut că lumea se înghesuie, mai ales în week-end-uri, la astfel de zone de agrement, aşa că a achiziţionat ştrandul Ciurel, de pe lânga Piaţa Crângaşi. Toată afacerea l-a costat câteva sute de mii de euro.

Borcea a devenit astfel un mic mogul de ştranduri. El era deja proprietarul unui astfel de refugiu pe vremuri de caniculă şi în Drumul Taberei, unde şi-a inaugurat un adevărat Aqua Land. Dinamovistul a pus stăpânire pe zonele de distracţie de pe tărâmul Stelei (ştrandul din Drumul Taberei) şi de pe cel al Rapidului (ştrandul din Crângaşi).

L-a lăsat pe Badea să conducă!

Borcea a anunţat de curând că vrea să se retragă din lumea fotbalului pentru un an şi jumătate. Omul de afaceri a acuzat probleme de sănătate şi dezamăgirea rezultatelor din ultimii trei ani.

simeon stalpnicul png

A rămas preşedinte executiv la Dinamo, dar cu prerogative restrânse. Astfel, puterea a fost preluată de Nicolae Badea, acum responsabil în relaţia cu jucătorii şi stafful tehnic. Apropiaţii lui Borcea spun că şeful „câinilor" ar vrea, prin aceste decizii, să-i arate lui Badea cât de greu se conduce un club.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
bookkeeping 615384 1280 jpg
hol spital jpeg
eurovision jpg
Dealul Sanpetru din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (57) jpg
Heatwave (1) 1712718758115 jpg
image png
Colectie bancnote vechi png
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net