Borcea salută revenirea lui Dănciulescu la Dinamo


    Cristi Borcea
Cristi Borcea

Acţionarul FC Dinamo Cristian Borcea a mărturisit că revenirea lui Ionel Dănciulescu la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare îl bucură. Şi că peste câţiva ani îi va organiza acestuia şi lui Claudiu Niculescu un meci de retragere.

Oficialul dinamovist a anunţat că atacantul Ionel Dănciulescu va fi prezentat oficial la Dinamo marţi, de la ora 12.30, într-o conferinţă de presă. "Mă bucur că Dănciulescu a revenit la Dinamo. Niciun dinamovist adevărat nu poate uita că Danciu a plâns când a plecat din Ştefan cel Mare. Atât el, cât şi Niculescu au făcut foarte multe pentru Dinamo în ultimul deceniu. Suntem obligaţi să le organizăm un meci de retragere peste câţiva ani, când vor hotărî să-şi încheie carierele", a mai spus Borcea.

Dănciulescu (33 de ani) a fost transferat anul trecut de la Dinamo la Hercules Alicante, echipă cu care a promovat în prima ligă spaniolă. Ionel Dănciulescu a marcat 10 goluri în 25 de meciuri pentru Hercules. În această vară, confruntaţi cu probleme financiare, oficialii clubului iberic au fost nevoiţi să-i rezilieze contractul fotbalistului român.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg