Bornescu: ”Nimeni de la Rapid nu m-a anunțat că voi fi contactat de Dinamo”

"Eu am aflat de la domnul Badea de acest lucru. El m-a sunat și mi-a spus că are acordul clubului Rapid să mă contacteze. Nimeni de la Rapid nu mi-a spus așa ceva. Poate se dorește renunțarea la mine, dar cred că normal și corect este să mi se spună în față", a declarat Bornescu la sport.ro.

"Cu domnul Badea nu am discutat decât posibilitatea de a merge la Dinamo. Dar am mai spus-o, nu voi merge la Dinamo. Dacă voi fi dat afară de la Rapid, atunci mă voi gândi la alte opțiuni. Eu am fost tot timpul corect față de Rapid și de fanii echipei. Am stat șapte luni, m-am pregătit cu echipa a doua, doar pentru a rămâne la Rapid, deși aveam multe oferte, unele bune financiar.", a mai spus goalkeeper-ul giuleștean.

"Toată lumea mă condamnă pe mine că eu spun că e dificil ca doi portari de o valoare mare să apere la aceeași echipă. Eu cred că este în dezinteresul echipei și al jucătorilor să se întâmple acest lucru. Cred că Șumudică și-ar dori ca și eu și Dani Coman să rămânem", a mai spus Bornescu.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Alexandru Arșinel, înmormântare
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu