Bossul de la Formula 1 ia pensie alimentară de 100 milioane $

image
Bernie şi Slavica au fost căsătoriţi între anii 1986 - 2009 şi au împreună două fete

Miliardarul Bernie Ecclestone (83 de ani) primeşte pensie alimentară de 100 milioane $ pe an de la fosta sa soţie, fostul fotomodel Slavica Ecclestone (55 de ani), după ce au divorţat în 2009.

Faptul că unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume primeşte pensie alimentară a fost dezvăluit ieri de presa internaţională, în urma unui proces în care Bernie Ecclestone este acuzat că ar fi mituit un bancher german. Bossul Formula 1 are o avere de 4,2 miliarde $ (13,5 miliarde lei), dar încasează anual 100 milioane $ (321 milioane lei) de la fosta sa soţie.

Detaliile înţelegerii de la divorţ sunt secrete, dar s-a aflat că banii pe care el îi primeşte anual de la Slavica provin dintr-un fond neimpozabil pe care miliardarul l-a creat în Liechtenstein, pe numele soţiei, în 1997, pe când se temea să nu fie răpus de o criză cardiacă. 

Miliardarul voia să, asigure, astfel, surse de venit sigure pentru cele două fiice ale lor, Tamara (30 de ani) şi Petra (26 de ani). După divorţ, Bernie şi-a cerut banii din fond înapoi sub formă de pensie alimentară de la fosta soţie.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
elon musk
Dmitrii Peskov kremlin.ru
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg