Bote, pe culmile succesului! Mister Universe a defilat pentru Cătălin la New York! Presa a tăbărât pe el - VIDEO


    Cătălin Botezatu (Foto: captură video)
Cătălin Botezatu (Foto: captură video)

Catalin Botezatu a atras interesul presei si aplauzele a peste 3000 de oameni gratie show-ului nonconformist pe care l-a pus in scena in cadrul festivalului de moda New York Couture Fashion Week.

A fost cea de-a opta participare a designerului roman la cunoscutul eveniment de peste Ocean. De aceasta data, Catalin a renuntat la prezentarile exclusive de rochii de seara si a pus in scena un show mixt, in cadrul caruia au urcat pe scena atat modele feminine, cat si masculine.

Manechinele au imbracat rochii negre, din matase, jerse, cu aplicatii de margele si pietre Swarovski, avand parul prins in coada sau purtand casti textile neagre pe cap.

Pe scena au urcat insa si patru modele masculine, imbracate doar in lenjerie intima si avand trupul invelit in curele de piele, interpretand rolul unor sclavi ai dorintelor decadente ale modelelor feminine. Printre modele, si Erick Jimenez Sabater, din Puerto Rico, desemnat Mister Universe Model 2012.

Show-ul a avut o evidenta tenta erotica, fiind cel mai indraznet pe care Catalin Botezatu l-a prezentat pana acum la New York.Dupa prezentarea ce a durat 20 de minute, designerul a fost fotografiat, alaturi de modelele si de creatiile sale vestimentare, in culise, de reprezentantii a zeci de publicatii din toata lumea, carora le-a si oferit interviuri.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg