Bote, sexy şi în furtună de nisip!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Designerul Cătălin Botezatu a realizat zilele trecute un pictorial incendiar, în Dubai, pentru a promova nişte ochelari de soare, alături de concurentele de la Next Top Model.

El a fost îmbrăcat cu cizme din piele şi pălăria din dotare, ba chiar cu un „accesoriu" natural, un şoim. Pentru şedinţa foto s-a recurs la un safari extrem, în jeepuri special echipate, care le-a ridicat adrenalina la cote maxime.

Nu o dată au fost la un pas de a se răsturna, ba chiar au rămas de mai multe ori blocaţi în vârful dunelor până să ajungă la locul destinat şedinţei foto, mai exact în mijlocul deşertului.

Cu toţii au avut de înfruntat adevărate băi de nisip, însă nu s-au plâns nici măcar o secundă. Întreaga aventură din deşert va fi difuzată în această seară de la ora 20.20 pe Antena 1.

Autoarea cărţii designerului, la «Click! pe VIP»

În ediţia de astăzi a emisiunii "Click! pe VIP", Alex Toderaşc va sta de vorbă cu Monica Vlad, femeia "din spatele" lui Cătălin Botezatu.

simeon stalpnicul png

Monica este unul dintre cei mai buni personal branderi din România şi am putea spune că se ocupă cu foarte mare succes de unele dintre cele mai cunoscute nume din showbizul românesc.

La "Click! pe VIP", Monica vorbeşte despre experienţa lansării cărţii autobiografice a lui Cătălin Botezatu, intitulată "Trei Vieţi", despre ce experienţe a avut pe parcursul acestei campanii, dar şi despre viaţa ei personală pe Click.ro, astăzi, de la ora 13.00.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net