Botezatu: «Am terminat-o cu dragostea». Vezi de ce Cătălin încă ţine la Bianca şi cum a pus ochii pe Elena de la Mandinga!


    Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Invitat vineri seară la o ediţie specială a postului România TV, Cătălin Botezatu a povestit impresii de la Cannes, unde a fost recent, ce crede despre Mădălina Ghenea, ce vedetă de la noi i-a atras atenţia şi, mai ales, de ce a «terminat-o» cu dragostea.

Designerul a mărturisit că, dintre toate celebrităţile întâlnite la Cannes, Jane Fonda l-a vrăjit de-a dreptul.

„Este o femeie extraordinară, este plină de energie, având în vedere vârsta pe care o are. Vreau să spun că, la o petrecere, a dansat de la unu noaptea până la şapte dimineaţa”, a povestit Botezatu.„Nu am făcut poze cu vedetele de acolo, pentru că e ciudat ca după ce vorbeşti cu ei, după ce te întreabă ce faci, să le ceri să te fotografie cu ei. Ai pur şi simplu momente de «blank» (ştergere a memoriei – n.r.) când vezi atâţia actori: uite-l şi p-ăla, uite-o şi p-aia!”, a afirmat Bote.

Tot o părere bună are şi despre Mădălina Ghenea, una dintre româncele care fac senzaţie în Occident. Bote a opinat că nu trebuie făcut un caz din faptul că a păşit pe covorul roşu cu o rochie de anul trecut semnată Roberto Cavalli (foto jos).

simeon stalpnicul png

Nu cred că suntem noi şi nici altcineva în măsură să o judecăm. Ea a putut alege dintre mai multe rochii, iar aceea a fost preferata ei (...) Evident, ca bărbat, nu am putut rămâne indiferent faţă de o asemenea zeiţă”, a spus Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a vorbit deschis şi despre relaţia cu Bianca Drăguşanu, de care s-a despărţit în urmă cu aproape trei ani. „Suntem foarte buni prieteni, nu ne-am certat niciodată... Adică nu ne-am certat de când ne-am despărţit. ştie foarte bine că sunt lângă ea să o susţin şi mă bucur că a început o viaţă nouă”, a declarat el, sugerând că este exclusă o reluare a legăturii de amor.

De altfel, Cătălin Botezatu a spus că nu mai are timp pentru niciun fel de relaţie. „Pot spune că am terminat-o cu dragostea. Mi-am dat seama că am de ales, între a avea o viaţă personală şi a fi o persoană publică. Nu poţi să le ai pe amândouă. Dar am avut momente în care am simţit fericirea / dacă există fericire, când am simţit dragostea în palmă”, a explicat designerul.

Botezatu nu a ocolit nici subiectul participării României la Eurovision. Despre Elena de la Mandinga şi rochia ei portocalie din calificări - numai cuvinte de laudă.

simeon stalpnicul png

„Este o rochie sexy, care i se potriveşte. Evident că am remarcat-o pe Elena. O să le ţin pumnii în finală, reprezintă România, melodia lor îmi place foarte mult. Mandinga este o trupă de tineri, care cântă foarte bine”, a conchis Cătălin.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ceapă
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
shutterstock 2130077543 (1) jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg