Botezatu dezvăluie de ce şi-a schimbat Udrea rochia la nunta Elenei Băsescu


    Elena Udrea: „Împreună cu minunatul meu soţ” (Foto: Facebook)
Elena Udrea: „Împreună cu minunatul meu soţ” (Foto: Facebook)

Designerul Cătălin Botezatu a fost prezent la nunta Elenei Băsescu şi a comentat despre ţinutele invitaţilor.

Designerul a declarat la că cele mai frumoase rochii au fost purtate de Elena Udrea, Mioriţa Videanu şi fiica acesteia. Cu toate astea primele locuri în topul designerului sunt ocupate de femeile din familia preşedintelui.

"90% din doamnele prezente la acest eveniment au fost foarte bine îmbrăcate. 10% au făcut greşeli vestimentare, pentru că este firesc, nu toată lumea este obişnuită să se îmbrace corect la un astfel de eveniment. O ţinută extrem de elegantă şi rafinată, dintr-o dantelă cu aspect de brocard. O rochie de prinţesă, delicată, mă duce cu gândul la o ţarină din Rusia. O coafură specială. O felicit pentru că a ales un creator român, pe Galina, buna mea prietenă, care s-a văzut clar că a pus amprenta aceea rusească, venită de peste Prut", a declarat Botezatu pentru România TV.

simeon stalpnicul png

Designerul a precizat, însă, că, din punct de vedere vestimentar, este fan Elena Udrea.

"Doamna a schimbat două rochii extraordinar de frumoase, una mai specială decât cealaltă. În prima, un decoleu frumos, avea şi la spate un decolteu generos, avea spatele gol. A schimbat o rochie - a doua este de culoare ciclam, foarte vaporoasă, destul de sofisticată, cu bijuterii aurii", a povestit Cătălin Botezatu.

Elena Udrea s-a schimbat întrucât cineva a călcat pe trena primei sale rochii. "Dacă ţi se întâmplă un eveniment nefericit, ca doamnei Udrea, care a fost călcată pe trenă şi a trebuit să îşi schimbe rochia, este în regulă. În general, nu trebuie să schimbi rochia, pentru că nu e foarte elegant. Doar miresei i se poate permite. La bărbaţi, nu dai jos sacoul până la sfârşitul evenimentului, chiar dacă ţi-e cald", sfătuieşte designerul.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg