Brad Pitt de România a pozat pentru Adina Buzatu - FOTO


    Adinsa Buzatu
Adinsa Buzatu

Stilista l-a ales drept imagine a colecției de vară pe modelul elen Aris Kontos (Attitude Models), nimeni altul decât barbatul desemnat de People Magazine ca fiind cea mai fidelă sosie a lui Brad Pitt din întreaga lume.

După un concept creat de Răzvan Sanda, bun prieten al Adinei, shooting-ul a fost realizat într-un peisaj stâncos și romantic, la malul marii, de fotograful Sergiu Zimbilschi. Tocmai pentru ca deseori este confundat cu Brad Pitt, cu care seamană ca două picături de apă, și atrage curioșii ca un magnet în jurul lui, modelul Aris Kontos s-a retras pentru ședința foto, împreuna cu echipa, pe o plajă privată pusă la dispoziție de Thracian Cliffs Golf &Spa.

simeon stalpnicul png

Aris Kontos s-a născut la Timișoara, din mamă româncă, în urmă cu 29 de ani, trăiește în Grecia și a devenit celebru după ce paparazzii din SUA l-au confundat cu Brad Pitt.

"L-am vrut pe Aris Kontos imaginea colecției de vară 2012 special pentru asemănarea sa izbitoare cu Brad Pitt. Actorul american este unul dintre cei mai eleganți bărbați ai vremurilor noastre. Și mă refer aici la adevarata eleganță, caracterizată prin simplitate și atitudine, în antiteza cu mulți dintre bărbații din Romania care cred că accesorizarea exagerată și vestimentația încărcată sunt cheia succesului. Greșit, simplitatea și atitudinea sunt ingredientele de bază ale rafinamentului", a spus Adina Buzatu.

simeon stalpnicul png
cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022