Brenciu şi Moga, ceartă în faţa a 3,3 milioane de români

simeon stalpnicul png

În ediţia de sâmbătă de la „Vocea României” cearta dintre juraţii Horia Brenciu şi Marius Moga a fost mai aprigă ca niciodată. Şi nu fără folos! PRO TV a înregistrat un record absolut de audienţă. Show-ul a fost urmărit, în “minutul de aur” 21.23, de 3.250.000 de telespectatori din toată ţara.

Duelurile muzicale din prima ediţie de confruntări de la „Vocea României" au fost apă de ploaie pe lângă due­lurile verbale acide dintre "antrenorii" Horia Brenciu şi Marius Moga.

Disputele lor sunt deja celebre, dar acum cei doi au atins apogeul. Moga a fost parcă mai dur ca niciodată cu al său coleg. „Ai câştigat al doilea sezon cu Julie şi n-o văd nicăieri, nici pe radio, nici pe tv, mă băiatule. Îmi pare rău să zic, dar degeaba câştigi dacă nu ai ce să le oferi după aia", i-a spus Marius lui Horia.

simeon stalpnicul png

Replica acestuia din urmă nu a întârziat: „Oricâte premii de creaţie ar lua Moga, tot Brenciu e cel mai bun. Tu vorbeşti de radio de parcă tu le dai la fiecare câte un radio. Mai bine ţi-ai deschide un magazin de electrocasnice".

Apoi, Brenciu l-a tras de urechi pe Moga după prestaţia a doi dintre elevii „Micului Mozart", Angelo Simonică şi Eliss Opriş. „Nu cred că s-a potrivit această piesă („Papa Was a Rolling Stone", n.r.) lor", a fost Brenciu de părere.

Brenciu a vrut să facă primul pas spre împăcarea cu Moga

simeon stalpnicul png

La finalul acestei a şaptea ediţii, totuşi, Brenciu a vrut să facă pace cu Moga şi l-a îmbrăţişat, dar gestul lor nu a fost credibil, potrivit celor prezenţi la înregistrarea emisiunii.

Conform Kantar Media, PRO TV a înregistrat sâmbătă, în intervalul orar 20.29-23.32, la nivelul întregii ţări, o audienţă medie de 13,7 puncte de rating şi 28,8% cotă de piaţă, de peste trei ori mai mult faţă de Antena 1, clasată pe următorul loc, cu 4,1 puncte de rating şi 8,6% cotă de piaţă. Astfel, în medie, „Vocea României" a fost urmărită de 2.615.000 de telespectatori din toată ţara, iar în "minutul de aur", 21.23, chiar de 3.250.000 de telespectatori.

"Tu vorbeşti de radio de parcă tu le dai la fiecare câte un radio. Mai bine ţi-ai deschide un magazin de electrocasnice"

Horia Brenciu

"Ai câştigat al doilea sezon cu Julie şi n-o văd nicăieri... Degeaba câştigi dacă nu ai ce să le oferi după aia"

Marius Moga

În dialogurile lor acide de la „Vocea României", Horia Brenciu şi Marius Moga îşi contestă, unul altuia, datele din biografie. Iată scurte CV-uri ale celor doi.

Horia Brenciu

- S-a născut la 27 august 1972, în Braşov.- A absolvit Colegiul Naţional „Andrei Şaguna", Academia de Teatru şi Film din Bucureşti şi Şcoala Populară de Artă din Braşov.- A debutat la 18 ani, în 1990, în trupa Apropo, ca pianist.- A debutat la tv în 1993, în producţia TVR „Concurs de seducţie" realizată pe Litoral, la Costineşti. - Este cântăreţ, actor şi prezentator tv.- Din 2002 cântă cu Horia Brenciu Orchestra.

Marius Moga

- S-a născut la 30 decembrie 1981, în Alba Iulia.- E cântăreţ şi compozitor.- A început să compună din timpul liceului, pentru formaţia Talk to me, cu care cânta pe atunci.- A ajuns în Bucureşti la invitaţia lui Adi Sînă din Akcent, pentru care a compus primul hit.- În 2004, Moga înfiinţează proiectul Morandi.- A fost acuzat de multe ori de plagiat.- Din 2011 colaborează cu "Maroon 5" şi a fost nominalizat la Premiile Grammy.

Marius Moga a sărit la gâtul lui Brenciu. Cum l-a făcut praf

Monica Anghel, dură la «Vocea României»: «N-am înţeles nimic din momentul ăsta! Nu mi-a transmis nimic!»

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg