Brioşe asortate cu smântână - Valerica Alexandru

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se freacă ouăle cu zahărul până se albesc. Se adaugă smântâna şi se mixează în continuare.

Acum punem alunele şi amestecăm din nou. Adăugăm făina amestecată în prealabil cu praful de copt până obţinem o compoziţie groasă pe care o putem lua cu lingura.

În acest moment împărţim compoziţia obţinută în 2 părţi egale. Una din ele o amestecăm cu cacaoa foarte bine (să nu rămână cocoloaşe), iar cealaltă jumătate o amestecăm cu esenţa de vanilie.

In formele de brioşe punem o lingură din compoziţia de vanilie şi una din compoziţia cu cacao.

Deasupra punem un „moţ" de dulceaţă, după ce au stat le cuptor 10 minute (altfel dulceaţa se va lăsa le fund) brioşele.

Putem face brioşele folosind numai o singură „culoare" de compoziţie. Mai lăsăm la cuptor 10 minute şi le pudrăm cu zahăr vanilat.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte

reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net