British Airways este în grevă pentru patru zile

Această grevă este programată la scurt timp după un protestul angajaţilor de la British Airways care s-a încheiat luni şi a durat 72 de ore. Atunci a fost prima grevă din ultimii 13 ani, organizată de sindicatul Unite, care contestă un program de restructurare menit să reducă pierderile British Airways, informează Adevărul.

18 % dintre pasageri au fost transferaţi la alte companii. Câteva mii de persoane au putut să îşi devanseze călătoriile pentru vineri.Compania intenţionează să asigure în totalitate cursele care au loc pe aeroporturile din Londra Gatwick şi London City. Pe Heathrow, cel mai important centru de transport internaţional de pasageri la nivel mondial, vor fi asigurate 70% din cursele pe distanţe lungi şi 55 % din cele pe distanţe scurte.

"Dintre cei 240.000 de clienţi care au rezervat bilete pentru perioada grevei, compania ar putea transporta peste 180.000", mai mulţi decât în timpul acţiunii sindicale care a perturbat programul companiei în perioada 13-15 martie, informează un comunicat al British Airways.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
bohdan krotevici
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg