Bucureştenii s-au bucurat de zilele aniversare ale Capitalei

Ultima actualizare:

La Arcul de Triumf, noaptea muzeelor s-a transformat în noaptea mireselor. Monumentul a fost înconjurat de tinerele în rochii albe care, pentru puţin timp, au plecat de la petrecerea de nuntă, cu sau fără voia lor.

La Muzeul de Geologie cu greu se putea pătrunde. Sute de bucureşteni au dat năvala să admire exponatele. Accesul a fost gratuit, însă vizitatorii îşi puteau cheltui banii pe pietrele preţioase şi semipreţioase prezentate la târgul amenajat la intrarea în clădire.

Un adevarat pelerinaj a fost şi la Muzeul Naţional de Istorie. Vizitatorii au venit în valuri, deşi au avut de plătit şi o taxă de intrare: 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii şi pensionari.

Liniştea a pus stăpânire pe strazile din centrul oraşului abia spre dimineaţă, când toate muzeele şi-au închis porţile. Sărbătoarea continua însă şi duminică în Capitala, la finalul Zilelor Bucureştiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net