BUG Mafia: «Lori s-a rugat de noi să cântăm împreună»

Ritmurile occidentale şi versurile fără perdea le-au adus hip-hop-erilor de la BUG Mafia zeci de mii de fani, încă de la debutul din 1996. Uzzy, Caddy şi Tataee s-au "reinventat" în 1999, când au lansat superhit-ul "Lumea e a mea", alături de Loredana.

Şi iată că băieţii au hotărât să desluşească misterul acestei inedite şi revoluţionare colaborări abia după zece ani şi se pare că diva a fost cea care şi-a dorit să cânte împreună cu băieţii "răi".

"Din România, nu ne dorim să cântăm cu alte vedete, să ne facem unii altora reclamă. Cu Loredana, atunci, de exemplu, a fost o discuţie de câteva luni până ne-a convins", a declarat Tataee, într-un interviu ce precede concertul lor de săptămâna viitoare, de la Sala Polivalentă.

După zece zile de pronosticuri, "Top 20, după '90", se apropie de final. Vineri, la miezul nopţii, veţi afla cele 20 de melodii care s-au calificat în marea finală, conform voturilor dumneavoastră.

Intraţi pe www.click.ro şi www.kissfm.ro pentru a afla care sunt laureaţii muzicii româneşti, dar şi pentru a alege melodia câştigătoare. Votează aici!

Nu uitaţi că cel mai activ votant va avea şansa să meargă la o cină cu vedeta a cărei melodie se va clasa pe locul întâi.

Mai citeşte:Loredana Groza se mângâie ca Michael Jackson!3rei Sud Est, un milion € din muzică în anul 2000Moga a dat lovitura cu trupa Morandi

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg