B.U.G. Mafia s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii: «Mai e cineva cu noi?»

După ce grupul Piaţa Universităţii de pe Facebook a lansat o întrebare pe toate conturile de socializare care viza artiştii din România absenţi de la prostest, BUG Mafia a luat atitudine şi aseară a manifestat alături de oamenii din piaţă.

"Am strigat aseară în Piaţa Universităţii şi astăzi ne vom alătura protestului organizat de Asociaţia Suporterilor Români în acelaşi loc. Mai e cineva cu noi?", scrie trupa pe contul de Facebook.

"Am întrebat şi ieri pe twitter şi nu am primit un răspuns. Unde sunt artiştii ăia protestatari? Unde sunt cocoşeii de la Paraziţii, ăia care latră despre cât de grea e viaţa în Q7, unde sunt gogoşarii de la Mafia, care o dau româneşte, unde e Guess Who, unde e Cassa Loco, unde e Chirilă, unde sunt cocardeii hipitihoperi de la Zale, sau cum plm îi chema pe ăia revoltaţi rău de tot pe sistem, unde e 1QSapro?

Serios. La OccupyWallStreet au apărut până şi Snoop Dogg (deşi probabil se rătăcise când încerca să cumpere nişte iarbă), la noi aţi văzut ceva? Unde sunt toţi revoltaţii ăştia de celofan?", scria ieri grupul Piaţa Universităţii.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg