Bunica şi-a născut nepotul

3 martie 2011

Vezi şi:

O femeie de 61 de ani a dat naştere propriului nepot - VIDEO

Mamă de «închiriat», pentru 15.000 de euro

Pamela Butler din Blackwood, Marea Britanie, a suferit mult văzând-o pe fiica ei, Nichola Pagett (35 de ani), cât era de distrusă pentru că nu putea să rămână însărcinată.

Văzând că îşi dorea un copil cu orice preţ, femeia s-a oferit să i-l nască ea însăşi. A acceptat ca medicii să-i introducă în uter embrioni rezultaţi în urma fecundării ovulelor Nicholei cu spermatozoizi de la soţul ei, Mathew Pagett.

În 2007, în uterul Pamelei au fost introduşi doi embrioni, dar nu s-au prins. Femeia s-a consumat imens. Medicii i-au mai introdus alţi embrioni a doua şi a treia oară, fără rezultat.

Deja, Pamela îşi pierduse orice speranţă. Dar, în decembrie 2009, fertilizarea a reuşit. Sarcina a fost uşoară, deşi bunica a avut o sângerare care i-a produs o mare spaimă. În cele din urmă, ea a adus pe lume nepoţelul, prin cezariană. Micuţul Josef s-a născut perfect sănătos, cântărind 2,6 kilograme.

Bebeluşul a «costat» 13.000 €

Tratamentul de fertilizare de la Clinica Midland i-a costat pe soţii Nichola şi Mathew Pagett aproape 13 mii de euro. Mai întâi Pamela a fost supusă la analize amănunţite şi i s-au dat medicamente pentru ca medicii să se asigure că are o sănătate bună.

Apoi au recoltat ovule de la Nichola şi spermă de la Mathew, embrionii fiind obţinuţi în laborator.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png