Bunicuţa – suporter! La 72 de ani, tanti Haricliea a urcat în tribună ca să-şi încurajeze nepoţii


    Haricliea Chiriac le-a ţinut pumnii celor doi nepoţi, jucători la HC Vaslui
Haricliea Chiriac le-a ţinut pumnii celor doi nepoţi, jucători la HC Vaslui

În ultimul meci din sezonul regulat, înainte de play-off, handbaliştii vasluieni avut parte de un susţinător aparte. O bătrână de 72 de ani a atras sâmbătă privirile celor peste 600 de spectatori, care au întâmpinat-o cu aplauze, la meciul HC Vaslui – CSM Satu Mare, scor 26-23, în Liga Naţională la handbal masculin.

Hai, băieţi! Haricliea Chiriac are 72 de ani şi a venit de la peste 100 de kilometri distanţă, dintr-un sat e lângă Tecuci, doar pentru a-şi vedea în arenă nepoţii, Mihai şi Gabriel Bujor, jucători de bază la formaţia HC Vaslui. Deşi Gabriel Bujor e golgeterul Ligii Naţionale, bunicuţa e la fel de mândră de ambii handbalişti.Aplaudată de sutele de fani

Pensionara a intrat cu timiditate în Sala Sporturilor, aşezându-se cu sfială în tribună, alături de cei 600 de fani vasluieni, care au ţinut să sărbătorească împreună cu handbaliştii antrenaţi de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte accederea în play-off. Toate privirile au fost însă monopolizate de simpatica bunicuţă, care se bucura la fiecare reuşită a echipei. Mai mult, crainicul sălii a ridicat publicul în picioare, în momentul în care a anunţat că bătrânica este bunica fraţilor gemeni Gabriel şi Mihai Bujor. Femeia s-a emoţionat şi s-a aplecat respectuos, în aplauzele suporterilor prezenţi la meci.

“Îi iubesc ca pe ochii din cap”


    Gabriel Bujor, tunarul Ligii Naţionale
Gabriel Bujor, tunarul Ligii Naţionale

„I-am crescut încă din prima zi de viaţă. Îi iubesc ca pe ochii din cap. Am ţinut să vin la meci, fiindcă nu ştiu dacă mai apuc să-i văd”, a spus, îmbujorată, bunica lui Gabriel şi a lui Mihai. Tanti Haricliea s-a aflat pentru prima dată la un meci de-al nepoţilor, dar este la curent cu evoluţia acestora.


    Şi Mihai Bujor e om de bază la formaţia HC Vaslui
Şi Mihai Bujor e om de bază la formaţia HC Vaslui

„N-am avut curaj să vin la sală până acum, fiindcă handbalul e un sport care te ţine cu sufletul la gură. Nu ştiu dacă inima m-ar asculta să urmăresc meciuri de la un capăt la altul. Emoţiile sunt mari, mai ales când joacă nepoţii mei. Acum, n-au mai avut încotro, chiar dacă s-au împotrivit să vin aici”, zâmbeşte bunicuţa.

În meciul de sâmbătă, cu CSM Satu Mare, scor 26-23, Gabriel Bujor a marcar zece goluri, iar fratele său, Mihai, a izbutit să înscrie o dată.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg