Cabral nu se distrează de 1 Mai: «Am treabă să-mi pun şi-n cap»

Ultima actualizare:

    Cabral Ibacka (Foto: Sever Gheorghe)
Cabral Ibacka (Foto: Sever Gheorghe)

Toată lumea aşteaptă cu nerăbdarea minivacanţă de 1 Mai pentru o binemeritată distracţie. Cabral Ibacka nu se încadrează în această categorie, deoarece vedeta postului Acasă nu-şi mai vede capul de treburi.

Prezentatorul emisiunii Poveştiri de noapte dezvăluie pe pagina sa personală că în acest an, de 1 Mai, oamenii vor o schimbare de locaţie.

"Sunt curios de-o treabă: plecaţi la mare de 1 mai? Parcă în 2012 - mai mult decât în ceilalţi ani - simt la mulţi o dorinţă foarte mare de altceva, de orice. Că e un drum la munte de 1 mai, că aleg să stea pe lângă casa omului... parcă sunt foarte puţini cei pe care i-am auzit că pleacă la mare. Voi... plecaţi la mare sau prin alte părţi? Eu nu plec pe nicăieri, am treabă să-mi pun şi-n cap, şi-n plus mi-a făcut şi fiica-mea 24 de planuri, deci... n-am şanse să mă sustrag", a scris Cabral pe blogul său.

Citeşte şi: Cabral nu vrea să fie «boss»

image
image
image
image
image
image
masina de spalat webp
vin rosu jpg
calendar shutter jpeg
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net